Fogadtál már örökbe ideiglenesen kutyát?
Mennyi ideig volt nálad?
Milyen érzés volt mikor elvitték?
Tartod a kapcsolatot azokkal akikhez odakerült?
Találtunk egy egészen picike (kb. 2-3 hónapos lehetett...) kutyát az utcán, szerintem kegyetlenség lett volna otthagyni, tekintve, hogy tél volt. Kb. 2 hónapot töltött itt, és elég szomorú voltam, mikor elvitték, de azért nem elviselhetetlenül. Időnként kapok róla egy-két hírecskét, de túlzottan nem tartjuk a kapcsolatot.
Volt még egy kutyus, pár hetesen hozták ide, és csak pár napot töltött nálunk, nála egyáltalán nem voltam szomorú. A szüleim ismerik a családot, akikhez került, és tudom, hogy jó dolga van, de nem nagyon hallok róla mást.
Igen, kb. 15-20-at.
Általában néhány hétig vagy hónapig voltak nálunk. Mindig nagy öröm mikor egy kutya végre gazdához kerül és hála az alapítvány gondos munkájának 100%-ig biztos, hogy jó, leellenőrzött helyre kerül a kutya, így nincs okom aggódni. Általában kapunk híreket, fotókat róluk, és elmondhatatlanul jó érzés látni, hogy mi lett belőlük és hogy mi ennek a folyamatnak nagyon fontos részesei voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!