A telefonom félreérzékeli az érintést a kijelzőn. Mi lehet a baj?
És innen melyiket csináljam meg? : [link]
Csak mert egy csomó lehetőség van.
1, valami program/vírus miatt van (1. válasz alkalmazandó)
2, koszos/zsíros a telefon eleje
3, a fólia zavar be, ha van rajt
4, digitizer meghalt
először beállítások-védett adataim-gyári visszaállítás.
Ugyanaz, mint a többi.A másik módszert/módszereket akkor szokás használni, ha bootloopot kap az OS, vagy valami miatt totál lehal az egész.Te tudod használni az os-t, csak lehet bugos lett.Így ha nem érzékel mindig félre, akkor a beállításokból bőven elég ráengedni a factory resetet.
Nem tudok bemenni a beállításokba mert nem tudom eltalálni hogy most hol kell megérinteni a kijelzőt hogy megnyissa. Megpróbáltam Kiesen keresztül lefrissíteni a szoftvert ami sikerült is de a kijelző még mindig félreérzékel. Majd megpróbáltam innen a legelsőt: [link]
( Hangerő növelés + Home gomb majd a bekapcsoló gomb 2-3 mp-ig majd bekapcsoló gomb elengedése és a wipe data/factory reset ) de ez után is félreérzékelt a kijelzője.
Nem vagyok uri geller, de nem szokott olcsó lenni.Nagyon nem.
Hát ha utána keresel, hogy az S2 digitizere mennyibe kerül, plusz rászámolod a szervizdíjat, akkor kb. annyi általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!