Neked mi volt a legrosszabb rémálmod?
Szia!
A H.Jutka mászott ki az emeleti beépített szekrényből!
A hideg ráz ki!
Egyszer valami olyasmit h fogságba estem a vulvatóriumban...
Annyira rossz volt...
Ez nem rég volt, olyan 1 hete. 2 térben voltam egyszerre. Egyik az volt, hogy feküdtem az ágyamban, és furcsa alakok álltak körbe a másik viszont, hogy tudtam, hogy egyszerre a konyhában is kint vagyok és beszélgetünk apuval. :D A furcsa alakok gondolom a film miatt voltak, amit este néztem, a konyhában pedig valahogy "ottragadt" a gondolatom, meg amiről apuval beszélgettünk, és egybeálmodtam a kettőt :D Megijedtem, mert nem tudtam, hogy álom volt-e vagy sem, de apa azt mondta, hogy miután lefeküdtem aludni, nem voltam kint.. :D szóval álom volt :D de mégis egyszerre álmodtam magam 2 helyre :D és mindkettőt láttam is :D :D :D :D :D nem rémálom, de elég furcsa volt :D sosem volt még ilyen velem.
18L
Megöltem mindkét nagymamámat, és magam sem voltam biztos benne, hogy én tettem. Aztán mégis találtam olyan bizonyítékokat magamnál, ami egyértelművé tette, hogy igen. Rettegtem a lebukástól, a szégyentől, hányingerem volt saját magamtól. Még ébredés után percekig sem voltam biztos benne, hogy csak álom volt, és több órán keresztül kísértett ez a szorongó érzés aznap délelőtt.
Szörnyű volt, nem tudom miért álmodtam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!