Legrosszabb álmom, mit jelent?
Kérem csak olyanok válaszoljanak, akik tényleg komolyan írják, nem halandzsa.
Az álmom a következő volt:
Kint álltam éjszaka az utcán, jött egy piros lada, utánfutót húzott maga után, az felborult, káposzták potyogtak ki belőle. Egy katona szállt ki belőle, odajött hozzám, majd "zaklatni" kezdett. Bementem a házba, jönni akart utánam, de nagyon féltem tőle, pedig egy szót sem szólt. Elbújtam valami mögé, onnan kijött egy fehér-barna egér, sikítottam egyet, majd a hang után megtalált. Anyu valahogy a képbe került, elküldte, majd később visszajött. Már feküdtem az ágyban, a lehúzott redőnyön keresztül láttam az arcát, és be akart jönni. nem szólt egy szót sem, de arra gondoltam, hogy el akar rabolni.
Itt felébredtem, a szívem majd kiugrott a helyéről, és ki kellett mennem a szobából szétnézni, mert annyira felzaklatott. Van valami konkrét jelentése?? Azóta is egyfolytában ezen jár az agyam. Nagyon ritkán emlékszek az álmaimra, de erre tisztán.
Túl kipihenten feküdtél le aludni!
Az álmaink arra jók hogy agyilag minket fejlesszenek,valószínű hogy az emberekkel túl bzalmasan bántál és ez a tudatalattid figyelmeztetése hogy nem ártana odafigyelned és a bizalmat csak úgy nem lehet osztogatni senkinek.
[link] ezen nézz körbe
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!