Mi volt a legrosszabb, legfélelmetesebb álmotok életetekben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 16:38
1/6 anonim válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy a GYIK megszünt. :(
2/6 A kérdező kommentje:
Értem és átérzem. Nem lehetett kellemes. :(
2012. máj. 17. 19:22
3/6 anonim válasza:
Egy akasztott szőke nő lógott a szobámban egy kampón, olyan ruhában, amit régen a középkorban hordhattak a szegények. Én bementem és lefeküdtem az ágyamra, erre a nő elkezdett rángatózni a kötélen és leesett pont mellém az ágyra. Rám nézett ilyen szürkés- zöld, eltorzul fejjel, kidülledt szemekkel és elkezdett sikítozni, hogy " Élek! Élek!".
Na ez az álom sokáig bevillant.
4/6 anonim válasza:
Kihalt, romos városban, ahol már mindenki meghalt szenvedek a legjobb csaj barátommal, fájt hogy mindenkit elveszítettünk és nem tudunk segíteni se egymáson se magunkon, senkin, és hogy így végződött az egész, ugyanakkor mi is haldokoltunk de nem tudtunk meghalni... 1000sebből véreztem, mégsem véreztem el. Beleestem valami nagy repedésbe és csak zuhantam-zuhantam és soha nem akart véget érni... sötétség, égető forróság, légszomj. Elég volt már egy ébredéshez.
5/6 Nagyfater válasza:
Egy tömeges villamos gázolásos baleset áldozatainak darabokra vágott, véres, megnyúzott (!) holttestei. Egy hétig nem tértem magamhoz... :-(
6/6 anonim válasza:
Álmomban meghalt az öcsém, segíthettem volna, de nem voltam rá képes, mert kisgyerek voltam még. Az az érzés, amit ébredéskor éreztem, még mindig élénken él bennem, ha erre gondolok, pedig már kb 18 éve álmodtam. Szinte hallom a fülemben,az utolsó szavát...mégmindig kiráz a hideg. Bőgve bújtam át hozzá az ágyba, reggel nem értette miért alszom ott és miért szorongatom a kezét. (ő akkor volt olyan 4-5 éves) én olyan 8 körül...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!