Mi volt a legjobb, és legrosszabb álmod, amit valaha álmodtál?
legrosszab: Az a sok barom hülye aki ilyen kérdéseket tesz föl-.-
Legjobb: Letörölték ezeket. :D
amikor megálmodtam a világvégét.
leírhatom ha akarod:D
Utolsó ez az álom nagyon aranyos:D
Ezen a mondaton nagyot nevettem:D:D "Én átrepültem nagymamámhoz, ő a folyosón kapaszkodott a korlátba, úgy beszélgetett a szomszédokkal. " bocsi,ha ez rossz álom volt neked,de így aranyosan hangzik:D
Legrosszabb: Kisgyerekként azt álmodtam, hogy édesanyám boszorkánnyá változik, és seprűn repked a többi boszorkánnyal és gonosz lesz.
A másik, az hogy hugommal játszunk, egy magas faépítményre mászunk és ő lezuhan.
A jó mikor tudok repülni.
(valamiért a rosszak jobban megmaradnak)
Rossz: az osztálytársaimmal elbújtunk egy apró házba,és kívülről rengeteg sikolyt meg ordítást hallottunk,aztán láttam kint egy kicsi,talán 7 éves kislányt,nagyon szomorú volt,mert sehol nem volt már hely,és én rögtön kirohantam és a helyemre raktam,hogy ő legalább biztonságban legyen.Aztán...volt egy nagy ordítás,vagy nem tudom mi,és láttam egy dínót,ami...nem is tudom,mintha képekből lett volna kirakva,és ha lépett egyet az földrengéssel járt,és,én menekültem előle,aztán felébredtem...
Jó:az nagyon kevés van,viszont gyakran sikerül a tudatos álmodás,és olyankor kocsikat lopok büntetlenül,vagy repülök és az mindig nagyon szuper,erről TÁ naplót vezetek :) de ez a dínó még mindig nagyon ijesztőnek tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!