Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki járt már közületek valami...

Ki járt már közületek valami idegen bolygón vagy egyéb nem földi világon?

Figyelt kérdés
És milyen volt? Félelmetes vagy barátságos? Nehéz volt visszajönni, vagy simán ment?
2009. jún. 21. 04:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim válasza:
97%
Ritka nagy elmebeteg vagy te űrutazó fa.szkalap:)
2010. jan. 17. 16:09
 82/86 anonim ***** válasza:
Lenne egy kérdésem: Te szereted a twilightot? Mert ott van, hogy a vérfarkasok először szellemekként vándoroltak...aztán a vezetőjük belebújt egy farkasba vagy mi...Nem gond, ha szereted, én nagyon, de meghúzom magamnak a határt, és tudom hogy mi a valóság és mi a csacsogás. Szerintem próbáld ki te is...Jah, és nem, nem raboltak el ufók engem se...
2010. jún. 30. 14:04
 83/86 anonim ***** válasza:
Amikor megittam 5 sört, meg egy liter bort, akkor a Naprendszerből is kiképtem. Úgyhogy lehetséges. :)
2019. júl. 29. 21:15
 84/86 anonim ***** válasza:
100%

Néha elfog a depresszió, hogy nem ér semmit az életem, és nem vittem semmire.

Aztán olvasok egy ilyen kérdést. És segít abban, hogy rájöjjek, nálam is vannak szánalmasabb emberek.

2019. szept. 24. 18:57
 85/86 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ha magad alatt vagy, az segít rajtad, ha másokba belerúgsz.
2019. szept. 25. 03:52
 86/86 anonim ***** válasza:

Saját magadat rúgdosod. És látom, hogy nincs értelme, ezért hirtelen elkezdtem feldedezni az élet apró értelmeit.

Ez a pontosabb megfogalmazás. Ne magadból indulj ki.

2019. szept. 26. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!