Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki járt már közületek valami...

Ki járt már közületek valami idegen bolygón vagy egyéb nem földi világon?

Figyelt kérdés
És milyen volt? Félelmetes vagy barátságos? Nehéz volt visszajönni, vagy simán ment?
2009. jún. 21. 04:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim válasza:
Ezt az oldalt többnyire fiatalok latogatjak. Nemtudom hogy kerdezhetsz iet.Ha lenne egy kis eszed tudnad hogy mi akik beleszülettünk a valsagba nemtudunk ien kiruccanásokat tenni. Bár titkon mi is reménykedünk.
2009. júl. 16. 15:15
 62/86 anonim ***** válasza:
93%
Milyen válságba születtél bele? Hány éves vagy? És mi köze a válságnak ehhez a témához?
2009. júl. 16. 18:18
 63/86 anonim válasza:
hb 3 hónapja látnokzsályát szívtam egyedűl, de akkor a tudatom esküszöm végigutazta az egész világmindenséget :D az nagyon durva fles volt :DXD
2009. júl. 23. 15:11
 64/86 anonim ***** válasza:
Emberek, én végigolvastam az egész szópárbajt, sztem eljött a teszt ideje: kedves utazó, nyilván a másik naprendszerekbe való kiruccanások mellett nem okoz neked gondot egy kis földi nézelődés: van a közelünkben egy erdő. Egy felülről jól látható helyen egy jelet hagyok. A te dolgod, h megmondd mi a jel.Korrekt ez így? Ha igen, hiszek neked (természetesen ide is megírom az eredményt.) Ha nem, elmehetsz a fenébe.
2009. júl. 24. 10:45
 65/86 anonim ***** válasza:
Előző voltam: természetesen előtte privátban elmondom részletesen, h felülről nézve hogy találhatod meg a helyet.
2009. júl. 24. 10:47
 66/86 anonim ***** válasza:
Úgy látom a nagy ŰRUTAZÓ nem hajlandó a próbára. Netán beiijedt, hogy lelepleződik, és mindenki rájön, hogy csak kamu???!!
2009. szept. 15. 11:09
 67/86 anonim ***** válasza:
90%

Remélem meggyógyítják a mi kis űrutazónkat, ez amit most nekünk levágott, tökéletes példája a skizofréniának. Nem tudja elválasztani a képzeltet a valótól.

Jobbulást!

2009. nov. 3. 11:03
 68/86 anonim ***** válasza:
90%

És komolyan, minden rosszindulat nélkül javaslom, hogy menj el egy orvoshoz, legalább kivizsgáltatni az elmédet. Wikiről idézve, a skizofrénia pár tünete:

Gondolkodás: betegségbelátás nincs. A logikus gondolkodás zavara: az ok-okozati összefüggések, a célképzetek megszűnése, inkoherens, laza képzettársítás.

Téveszmék: olyan megingathatatlan téves gondolatok vagy hit, ami nem magyarázható a kulturális környezeti hatásokkal. Esetenként idővel egyre jobban kidolgozottá válhatnak, és téveszmerendszerek jöhetnek létre.

Érzékelés: általánosságban jellemző, hogy a realitásészlelés nem megfelelő.

2009. nov. 3. 11:07
 69/86 anonim ***** válasza:
Látom a fizikakönyvet nem nagyon lapozgatják egyesek. Biztos nincs benne annyi kép, mint az "Elmebetegségek"-ben.
2009. nov. 3. 12:23
 70/86 anonim ***** válasza:
95%
Na én is kíváncsian várom asztrális szuperűrutazónk tesztjét:) Biztos lesz valami szöveg, hogy ez nem úgy megy, meg hogy így nem lehet:) Egyébként rá kéne alapozni a Mgyar űrkutatást. Szerencsétlen amerikai tudósok fél évig néznek egy csillagot, hogy utána a kövektező fél évben a csillag elhalványulásaiból kiszámítsák egy bolygó tömegét és méretét, miközben itt egy éjszaka alatt egész pontos térképet lehetne rajzolni róla:)
2009. nov. 3. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!