Ezt az oldalt többnyire fiatalok latogatjak. Nemtudom hogy kerdezhetsz iet.Ha lenne egy kis eszed tudnad hogy mi akik beleszülettünk a valsagba nemtudunk ien kiruccanásokat tenni. Bár titkon mi is reménykedünk.
2009. júl. 16. 15:15
62/86 anonim válasza:
Milyen válságba születtél bele? Hány éves vagy? És mi köze a válságnak ehhez a témához?
2009. júl. 16. 18:18
63/86 anonim válasza:
hb 3 hónapja látnokzsályát szívtam egyedűl, de akkor a tudatom esküszöm végigutazta az egész világmindenséget :D az nagyon durva fles volt :DXD
2009. júl. 23. 15:11
64/86 anonim válasza:
Emberek, én végigolvastam az egész szópárbajt, sztem eljött a teszt ideje: kedves utazó, nyilván a másik naprendszerekbe való kiruccanások mellett nem okoz neked gondot egy kis földi nézelődés: van a közelünkben egy erdő. Egy felülről jól látható helyen egy jelet hagyok. A te dolgod, h megmondd mi a jel.Korrekt ez így? Ha igen, hiszek neked (természetesen ide is megírom az eredményt.) Ha nem, elmehetsz a fenébe.
2009. júl. 24. 10:45
65/86 anonim válasza:
Előző voltam: természetesen előtte privátban elmondom részletesen, h felülről nézve hogy találhatod meg a helyet.
2009. júl. 24. 10:47
66/86 anonim válasza:
Úgy látom a nagy ŰRUTAZÓ nem hajlandó a próbára. Netán beiijedt, hogy lelepleződik, és mindenki rájön, hogy csak kamu???!!
2009. szept. 15. 11:09
67/86 anonim válasza:
Remélem meggyógyítják a mi kis űrutazónkat, ez amit most nekünk levágott, tökéletes példája a skizofréniának. Nem tudja elválasztani a képzeltet a valótól.
Jobbulást!
2009. nov. 3. 11:03
68/86 anonim válasza:
És komolyan, minden rosszindulat nélkül javaslom, hogy menj el egy orvoshoz, legalább kivizsgáltatni az elmédet. Wikiről idézve, a skizofrénia pár tünete:
Gondolkodás: betegségbelátás nincs. A logikus gondolkodás zavara: az ok-okozati összefüggések, a célképzetek megszűnése, inkoherens, laza képzettársítás.
Téveszmék: olyan megingathatatlan téves gondolatok vagy hit, ami nem magyarázható a kulturális környezeti hatásokkal. Esetenként idővel egyre jobban kidolgozottá válhatnak, és téveszmerendszerek jöhetnek létre.
Érzékelés: általánosságban jellemző, hogy a realitásészlelés nem megfelelő.
2009. nov. 3. 11:07
69/86 anonim válasza:
Látom a fizikakönyvet nem nagyon lapozgatják egyesek. Biztos nincs benne annyi kép, mint az "Elmebetegségek"-ben.
2009. nov. 3. 12:23
70/86 anonim válasza:
Na én is kíváncsian várom asztrális szuperűrutazónk tesztjét:) Biztos lesz valami szöveg, hogy ez nem úgy megy, meg hogy így nem lehet:) Egyébként rá kéne alapozni a Mgyar űrkutatást. Szerencsétlen amerikai tudósok fél évig néznek egy csillagot, hogy utána a kövektező fél évben a csillag elhalványulásaiból kiszámítsák egy bolygó tömegét és méretét, miközben itt egy éjszaka alatt egész pontos térképet lehetne rajzolni róla:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!