Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki járt már közületek valami...

Ki járt már közületek valami idegen bolygón vagy egyéb nem földi világon?

Figyelt kérdés
És milyen volt? Félelmetes vagy barátságos? Nehéz volt visszajönni, vagy simán ment?
2009. jún. 21. 04:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
8%
Farkas Bertalan NEM volt az űrben, ezt csak a kommunista médiák találták ki.
2009. jún. 21. 10:43
 12/86 anonim válasza:
96%
10:26-nak: Ha nem érted a kérdést, minek válaszolsz rá...
2009. jún. 21. 11:29
 13/86 anonim ***** válasza:
89%

Néhány Holdra szálláson kívül még nem volt más ember soha semmilyen égitesten a Földön kívül.

Az, hogy valaki miket álmodik meg képzeleg az nem valóság. Ha valakinek gond ezt a két dolgot elkülöníteni azt skizofrénnek hívják.

[link]

2009. jún. 21. 11:31
 14/86 anonim ***** válasza:
98%
Ejnye, ez itt melyik elmegyogyintezet honlapja?? :) Felreteve a trefat, a kerdezo szerintem erre az un. Asztralis kivetitesre gondolt. Egyesek allitjak hogy mukodik, nem hinnem hogy masra gondolt, annyit o is tud, h nem nagyon urhajozgat a magyar atlagember. az a jo ebben az asztralis izeben, h barmit kitalalhatsz, azok akik hisznek benne el fogjak hinni. Mondjuk pl most jottem a Vega csillagkodbol, nagyon szep volt, csak olyan kodos. Es erre o is kitalal majd valamit. Allitolag oroszok, amcsik kiserletezgettek vele,aztan h li igaz, meg mi nem, azt csak a joeg tudja. En szemely szerint elobb kicsiny Foldbolygonkat szeretnem megismerni, a millio fenyevre levo galaxisokat csak jovore tervezem:)
2009. jún. 21. 11:40
 15/86 anonim ***** válasza:
86%
Kétszer voltam a Naprendszeren kívül. A legszebb a Mérleg csillagképbe tett utazázom volt, egy 20 fényévnyire lévő csillag harmadik bolygójára. Ezen a bolygón az az érdekes, hogy van nem csak élővilág, hanem értelmes élet is. Nagyjából a mi XIX. századunk szintjén van az ottani civilizáció, pl. még nem ismerik a telefont és a tévét, csak rádiót használnak. A bolygón nagyon meleg van, a sarkokon 15 fok, az egyenlítőn 55 fok az átlag. A meleg nyári napokon délben akár 70 fok is lehet! Nagyon sok a víz, viszont nincsenek tengerek, azaz minden víz iható édesvíz. A víz a bolygó közel felét foglalja el. Én összesen 45 napig voltam ott, tavaly januártól kezdődően.
2009. jún. 21. 12:27
 16/86 anonim válasza:
69%
Te vagy az SZDSZ szavazó, Frau Morvaizós? :D Már csak a százalékból kikövetkeztetve :)
2009. jún. 21. 13:02
 17/86 anonim ***** válasza:
95%
mit kell szívni ilyenekhez? :D
2009. jún. 21. 16:35
 18/86 anonim ***** válasza:
93%
12:27 Kifejtened, hogy hogyan valositottad meg az utazasod? Marmint ha ez lehetseges, szerintem oszd meg velunk hogyan valosithatjuk meg.
2009. jún. 21. 20:24
 19/86 A kérdező kommentje:
Nagyjából a tegnap 10:42-es volt eddig az egyetlen (részben) értelmes válasz. Nem bánnám, ha még hozzászólnál, a többieknek köszi. A kérdező
2009. jún. 22. 00:17
 20/86 A kérdező kommentje:
Kedves tegnap 10:35: jó a kérdésed, épp ezt próbáljuk kideríteni. Már aki érti az egészet, és értelmesen áll hozzá, úgy tűnik, akad ilyen is.
2009. jún. 22. 00:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!