Ki járt már közületek valami idegen bolygón vagy egyéb nem földi világon?
Figyelt kérdés
És milyen volt? Félelmetes vagy barátságos? Nehéz volt visszajönni, vagy simán ment?2009. jún. 21. 04:37
11/86 anonim válasza:
Farkas Bertalan NEM volt az űrben, ezt csak a kommunista médiák találták ki.
12/86 anonim válasza:
10:26-nak: Ha nem érted a kérdést, minek válaszolsz rá...
13/86 anonim válasza:
Néhány Holdra szálláson kívül még nem volt más ember soha semmilyen égitesten a Földön kívül.
Az, hogy valaki miket álmodik meg képzeleg az nem valóság. Ha valakinek gond ezt a két dolgot elkülöníteni azt skizofrénnek hívják.
14/86 anonim válasza:
Ejnye, ez itt melyik elmegyogyintezet honlapja?? :) Felreteve a trefat, a kerdezo szerintem erre az un. Asztralis kivetitesre gondolt. Egyesek allitjak hogy mukodik, nem hinnem hogy masra gondolt, annyit o is tud, h nem nagyon urhajozgat a magyar atlagember. az a jo ebben az asztralis izeben, h barmit kitalalhatsz, azok akik hisznek benne el fogjak hinni. Mondjuk pl most jottem a Vega csillagkodbol, nagyon szep volt, csak olyan kodos. Es erre o is kitalal majd valamit. Allitolag oroszok, amcsik kiserletezgettek vele,aztan h li igaz, meg mi nem, azt csak a joeg tudja. En szemely szerint elobb kicsiny Foldbolygonkat szeretnem megismerni, a millio fenyevre levo galaxisokat csak jovore tervezem:)
15/86 anonim válasza:
Kétszer voltam a Naprendszeren kívül. A legszebb a Mérleg csillagképbe tett utazázom volt, egy 20 fényévnyire lévő csillag harmadik bolygójára. Ezen a bolygón az az érdekes, hogy van nem csak élővilág, hanem értelmes élet is. Nagyjából a mi XIX. századunk szintjén van az ottani civilizáció, pl. még nem ismerik a telefont és a tévét, csak rádiót használnak. A bolygón nagyon meleg van, a sarkokon 15 fok, az egyenlítőn 55 fok az átlag. A meleg nyári napokon délben akár 70 fok is lehet! Nagyon sok a víz, viszont nincsenek tengerek, azaz minden víz iható édesvíz. A víz a bolygó közel felét foglalja el. Én összesen 45 napig voltam ott, tavaly januártól kezdődően.
16/86 anonim válasza:
Te vagy az SZDSZ szavazó, Frau Morvaizós? :D Már csak a százalékból kikövetkeztetve :)
17/86 anonim válasza:
mit kell szívni ilyenekhez? :D
18/86 anonim válasza:
12:27 Kifejtened, hogy hogyan valositottad meg az utazasod? Marmint ha ez lehetseges, szerintem oszd meg velunk hogyan valosithatjuk meg.
19/86 A kérdező kommentje:
Nagyjából a tegnap 10:42-es volt eddig az egyetlen (részben) értelmes válasz. Nem bánnám, ha még hozzászólnál, a többieknek köszi. A kérdező
2009. jún. 22. 00:17
20/86 A kérdező kommentje:
Kedves tegnap 10:35: jó a kérdésed, épp ezt próbáljuk kideríteni. Már aki érti az egészet, és értelmesen áll hozzá, úgy tűnik, akad ilyen is.
2009. jún. 22. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!