Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki járt már közületek valami...

Ki járt már közületek valami idegen bolygón vagy egyéb nem földi világon?

Figyelt kérdés
És milyen volt? Félelmetes vagy barátságos? Nehéz volt visszajönni, vagy simán ment?
2009. jún. 21. 04:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
6%

"Szerintem sorban állnának az emberek ha lehetőség lenne más naprendszerekbe utazni."

Sorban is állnak. Sokan utazgatnak.

"A középkorban is évekbe került elhajózni a világ túlfelére, mégis boldog-boldogtalan megpróbálta."

Nem többen, mint manapság az űrtazást.

"Pedig ha belegondolsz, hogy néhány száz éve még a repülést is lehetetlennek tartották, akkor mit gondoltak volna a holdraszállásról..."

Űrhajóval biztosan SOSEM lehet utazni a csillagokig. Ott van Einsten törvénye az útban.

"Az pedig, hogy te miket fantáziálsz, azt lásd be, hogy nem valóság."

Nem fantázia. Tegnap is voltam a Marson.

"Amíg ez a fantáziád addig semmi gond nincs, de nem értem, hogy miért akarod bárkinek is bemesélni a képzelgéseid."

Én nem mesélek be semmit. Láttál engem bárkit is győzködni. Megkérdeztek, s válaszoltam.

2009. jún. 23. 15:42
 32/86 anonim ***** válasza:

"Űrhajóval biztosan SOSEM lehet utazni a csillagokig. Ott van Einsten törvénye az útban. "

Régen ott volt a Newtoni fizika, kiderült, hogy csak bizonyos méreteken körülbelül használható. Az Einstein féle relativitáselméletek is csak az univerzum nagy méreteiben működik. De ott van a kvantummechanika, ami merőben más. Mostanság is a kettő egyesítésén dolgoznak. Még koránt sem tudunk mindent. Elég nagyképűség lenne ezt mondani, és szánalmas az emberiség korábbi hibáit figyelembe véve. A XIX. században is volt pár hülye aki azt hitte, hogy már mindent feltaláltak, mert volt vonat, villany, meg pár gép. Ők is okosok voltak..

2009. jún. 23. 17:50
 33/86 A kérdező kommentje:

Van egy kis szar a palacsintában, nagyon szép ez az állítólagos spirituális megközelítésed, na de hogy jön ide a fénysebesség problematikája? Az anyagi testekre vonatkozik. Ha a szellemet/lelket is zavarná a közlekedésben, nem volnának itt sem annyian idegen bolygókról.

Az űrutazás űrhajóval zsákutca, természetesen. Semmi érttelme, csak a pénzt viszi el, energiát, életeket kockáztat. De amíg az uralkodó tudományos paradigma - relativitás ide vagy oda - materialisztikus, valamint az emberek meghatározó része így gondolkodik (az is, aki vallásos/hívő), addig marad a jelenlegi irány, nincs ezen mit csodálkozni.

Valamint azon sem érdemes lázongani, hogy az ismeretekhez jutás nem "demokratikus". Elvileg te is lehetsz persze Einstein, meg Ronaldo, meg mittoménki, elvileg.

2009. jún. 23. 20:09
 34/86 anonim válasza:
65%

Asztrális Kivetítés.... Asztrális projekció! Hogy oda ne rohanjak. Ez mind démoni amúgy. Már ha működik. Ha meg nem, akkor neurózis.

Kísértletezgessetek csak, majd jól nem tudtok visszajönni, és meghaltok, a lelketek meg csapdába esik.

2009. jún. 23. 22:16
 35/86 anonim ***** válasza:

"Az Einstein féle relativitáselméletek is csak az univerzum nagy méreteiben működik. De ott van a kvantummechanika, ami merőben más. Mostanság is a kettő egyesítésén dolgoznak. Még koránt sem tudunk mindent. Elég nagyképűség lenne ezt mondani, és szánalmas az emberiség korábbi hibáit figyelembe véve. A XIX. században is volt pár hülye aki azt hitte, hogy már mindent feltaláltak, mert volt vonat, villany, meg pár gép. Ők is okosok voltak.."

OK. Csak ha egész más módon utaznak majd, az nem lesz benne a mostani űrutazás kategóriában. Az, hogy átmész egy féreglyukon vagy valami ilyesmin, az már nem űrutazás, hanem egész más valami. Mintha mondjuk egyfajta lovaglásnak neveznéd a rakétaelven működő űrhajókilövést.

2009. jún. 24. 08:02
 36/86 anonim ***** válasza:

"Asztrális Kivetítés.... Asztrális projekció! Hogy oda ne rohanjak. Ez mind démoni amúgy. Már ha működik. Ha meg nem, akkor neurózis.

Kísértletezgessetek csak, majd jól nem tudtok visszajönni, és meghaltok, a lelketek meg csapdába esik."

Hidd el, a keresztény vallás földi dolog, s nem univerzális. Nevetséges, hogy megpróbálód a keresztény axiómákat kiterjeszteni a világegyetemre. Egyébként minden Istentől van, a démonok is. A Zöld Bolygón (én így nevezem azt a 20 fényévnyire lévő civilizált bolygót) is van vallás, s mások az elképzelések, bár persze a magva ugyanaz.

2009. jún. 24. 08:08
 37/86 anonim ***** válasza:

"Az űrutazás űrhajóval zsákutca, természetesen. Semmi érttelme, csak a pénzt viszi el, energiát, életeket kockáztat."

Ez azért túlzás. A szellemi és az anyagi szféra egyformán fontos. Én nem jártam nálunk jóval fejlettebb világban, csak egy olyanban, mely kb. 100 évvel van előttünk, így nem tudok igazán nyilatkozni. De pl. nem tudom, hogy mondjuk űrbányászat esetében hogy a fenében lehetne a kibáyászott anyagot szállatani űrhajók nélkül. Az úrhajó egy anyagi tárgy, nincs lelke, azaz a szellemi technikák nem igazán alkalmazhatóak ez esetben. Vagy odamegy 10 ezer ember és mindenki a hátára vesz 30 kiló ércet és aztán lelki úton átdobja magát a téren ezerszeres fénysebességgel? Nem igazán tartom ezt kivitelezhetőnek. Tehát szerintem igenis fontos az űrhajózás fejszlesztése.

2009. jún. 24. 08:13
 38/86 anonim ***** válasza:
Szia.Már kérdeztem de ujra megkérdezem hogy hogyan lehet elsajátítani ezt a fajta képességet hogy valaki igy tudjon utazni?Vagy talán ez a képesség nem mindenkinek adatott meg?
2009. jún. 24. 09:50
 39/86 anonim ***** válasza:
6%
Eredetileg minden ember képes mozgatni a fénysebesség töbszörösével, ez az ember mint faj egyik fő sajátossága, az ember a leggyorsabb lény a világegyetemben! Azonban az ember despecializálódott, s elfelejtette ezt. De mindenkiben megvan a képesség. Fejleszteni kell, rá kell ébredni. A világegyetemben még több száz bolygón élnek emberek, ők mind a Földről származnak és kitelepedtek valamikor. Sokan közülük éppen "pilótaként" dolgoznak idegen űrhajókon. Minden faj nagyon keresi az emberpilótákat képességük miatt. Én sajnos ehhez nem értek, csak magamat tudom mozgatni, de vannak iskolák egyes bolygókon erre. De engem inkább a nyelvészet, földrajz és atörténelem érdekel, de a pilóta szakma, így sosem érdekelt.
2009. jún. 24. 10:31
 40/86 anonim ***** válasza:
77%

Hát te nem vagy semmi. Már úgy érzem, mintha a humor kategóriát olvasnám. Menj el sci-fi írónak.

Egyébként van egy kis botlás az irományaidban. Eddig azt mondtad, nem lehet utazni űrhajóval csillagok közt, csak a lélek képes rá. Akkor most, hogy jön ide az, hogy már egész űrhajókat is tudnak mozgatni a lélek erejével? Akkor még is lehet űrhajóval csillagok közt utazni, nem csak a lelked megy, hanem a fizikai való is? Azt hittem pont az a lényeg, hogy csak információ utazik, anyag nem. De ezt a logikai baklövést leszámítva érdekes dolgokat írsz, de még fejleszd tovább.

2009. jún. 24. 12:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!