Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki járt már közületek valami...

Ki járt már közületek valami idegen bolygón vagy egyéb nem földi világon?

Figyelt kérdés
És milyen volt? Félelmetes vagy barátságos? Nehéz volt visszajönni, vagy simán ment?
2009. jún. 21. 04:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
8%

"Egyébként van egy kis botlás az irományaidban. Eddig azt mondtad, nem lehet utazni űrhajóval csillagok közt, csak a lélek képes rá. Akkor most, hogy jön ide az, hogy már egész űrhajókat is tudnak mozgatni a lélek erejével? Akkor még is lehet űrhajóval csillagok közt utazni, nem csak a lelked megy, hanem a fizikai való is? Azt hittem pont az a lényeg, hogy csak információ utazik, anyag nem. De ezt a logikai baklövést leszámítva érdekes dolgokat írsz, de még fejleszd tovább."

Számítottam erre a kérdésre.

Alapszinten az emberben csak az önmozgatási képesség van meg, azaz szellemi szinten mozgat csak. Ez tovább mehet még a saját test mozgatásáig. Azonban ez fejleszthető, megtanulható az anyagmozgatás is. De ez már többéves tanulás eredménye, 5-6 évog kell egyetemre járni ehhez, igen bonyolult és nem is mindenki képes rá igazából, azaz igazi elitszakma. Ezért is keresett, s fizet ilyen jól. Egy kiképzett jó emberpilótáért megadják évi fizetésként egy átlagember súlyát platinában! Ez borzasztó sok pénz. Mondjuk átszámítva kb. 40 millió forint havi bruttó.

2009. jún. 24. 12:28
 42/86 anonim ***** válasza:
77%

Szóval platinában fizetnek galaxis szerte, mint a Deep Space Nine-ban? És sok ember dolgozik ferengiknek?

Írj egy könyvet erről, de ne sci-fi formában, mert úgy csak pár elvetemült olvassa el, hanem véresen komolyan előadva, mint itt, hogy ez így van, akkor majd sok hülye elolvassa.

De a logikai bakikat csökkentsd minimálisra, és ami van, azt is jól leplezd, hogy minél hihetőbb legyen.

Lehet egy egész vallás alapul köré, majd egész nap imádkoznak, hogy eljussanak a Marsig, de meg is érdemlik, legalább segíted a természetes kiválasztódás folyamatát.

2009. jún. 24. 16:39
 43/86 anonim ***** válasza:

"Szóval platinában fizetnek galaxis szerte, mint a Deep Space Nine-ban? És sok ember dolgozik ferengiknek?"

Ne keverjük a valóságot a fikcióval! Egyébként meg arról vagyok híres, hogy láttam a Star Trek több száz részének mindegyikét, többet többször is, s amire utalsz, az a latinum.

"Írj egy könyvet erről, de ne sci-fi formában, mert úgy csak pár elvetemült olvassa el, hanem véresen komolyan előadva, mint itt, hogy ez így van, akkor majd sok hülye elolvassa."

Ezen már gondolkodtam. Komolyan előadva a legjobb, hiszen mindez komoly dolog.

"De a logikai bakikat csökkentsd minimálisra, és ami van, azt is jól leplezd, hogy minél hihetőbb legyen."

Nincsenek bakik. Ha vannak is, az csak az én tudásom korlátait jelzik, s nem a valóság képtelenségét.

"Lehet egy egész vallás alapul köré, majd egész nap imádkoznak, hogy eljussanak a Marsig, de meg is érdemlik, legalább segíted a természetes kiválasztódás folyamatát."

Jó ötlet, de nem jó vállalkozó.

2009. jún. 25. 06:53
 44/86 anonim ***** válasza:

Ja, bocs tényleg, latinum, már régen láttam.

De remélem csak itt éled ki a fantáziálásod, mert, ha ezt élőben is így nyomod sokan rád akarják majd húzni a kényszerzubbonyt.

2009. jún. 25. 12:34
 45/86 anonim ***** válasza:

"De remélem csak itt éled ki a fantáziálásod, mert, ha ezt élőben is így nyomod sokan rád akarják majd húzni a kényszerzubbonyt."

Máglyára nem akarsz küldeni, mint annak idején majdnem Galileit, aki aztán kénytelen volt bevallani, hogy valójában nem látott 4 holdat a Jupiter körül?

2009. jún. 25. 12:40
 46/86 anonim ***** válasza:
85%
Én nem akarlak sehova se küldeni, a te érdekedben mondtam.
2009. jún. 25. 13:27
 47/86 anonim válasza:
22%

"Eredetileg minden ember képes mozgatni a fénysebesség töbszörösével, ez az ember mint faj egyik fő sajátossága, az ember a leggyorsabb lény a világegyetemben!"

Ebben van valami, én tényleg nagyon gyors tudok lenni, például ha hasmenésem van.

Másrészt sajnos a testedet nem tudod elhagyni, mert amit "én"-nek vagy "lélek"-nek nevezel, az az agyadban zajló elektrokémiai folyamatok egy részének az összessége, tehát az agyadhoz van kötve, az agyad pedig (szerencsére) nem tudja elhagyni a tested többi részét.

Utazni bárhová a valóságban csak úgy tudsz, hogy a testedet elviszed A-ból B-be. Más módon csak képzeletben lehet utazni, de ez nem valóságos, ez csak a képzeletedben létezik.

Van néha olyan, hogy elképzelt dolgokról azt hiheted, hogy valóságosak, de ha józan paraszti ésszel végiggondolod őket, akkor tisztázhatod magadban, hogy mi valóságos és mi nem.

2009. jún. 28. 06:50
 48/86 anonim ***** válasza:

"

Másrészt sajnos a testedet nem tudod elhagyni, mert amit "én"-nek vagy "lélek"-nek nevezel, az az agyadban zajló elektrokémiai folyamatok egy részének az összessége, tehát az agyadhoz van kötve, az agyad pedig (szerencsére) nem tudja elhagyni a tested többi részét.

Utazni bárhová a valóságban csak úgy tudsz, hogy a testedet elviszed A-ból B-be. Más módon csak képzeletben lehet utazni, de ez nem valóságos, ez csak a képzeletedben létezik.

Van néha olyan, hogy elképzelt dolgokról azt hiheted, hogy valóságosak, de ha józan paraszti ésszel végiggondolod őket, akkor tisztázhatod magadban, hogy mi valóságos és mi nem."

Micsoda földhözragadtság! Gondolom, hogy ha a XVII. században élnél, akkor meg azt hangoztatnád, hogy a Jupiternek nem lehetnek holdjai, hiszen ez csak fantázia.

2009. jún. 28. 07:42
 49/86 A kérdező kommentje:

"amit "én"-nek vagy "lélek"-nek nevezel, az az agyadban zajló elektrokémiai folyamatok egy részének az összessége, tehát az agyadhoz van kötve,"

Meg ne haragudj valahogy, de ez egy borzalmasan sötét álláspont. Mire alapozod ezt? Ilyet azok szoktak hangoztatni, akik mindig mindenre egzakt bizonyítékokat követelnek, nos, akkor légy szíves, és prezentálj egyet.

2009. jún. 29. 02:35
 50/86 anonim ***** válasza:
Egyszerűen bizonyítható, vagy cáfolható mind ez. Megkérjük a kedves utazót, hogy menjen el utazzon el egy megadott koordinátára mondjuk a Marson. Vizuálisan is megmutatjuk neki a helyet, úgy nem lehet eltévedni, mondjuk legyen az egy hegycsúcs, aminek a közelében van valami jellegzetesség amit a csillagászati fényképeken is jól látni. De "fentről persze nem látszik jól, lehet az mondjuk a hegy gerince, amelyet a bolygó felszínéről jól látni. Itt mondjuk nekünk meg lenne képünk a mars szondától. Megkérjük az utazót, hogy rajzolja le nekünk amit látott. És összevetjük a szonda képeivel. Látható lenne hogy mi az igazság.
2009. júl. 5. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!