Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki járt már közületek valami...

Ki járt már közületek valami idegen bolygón vagy egyéb nem földi világon?

Figyelt kérdés
És milyen volt? Félelmetes vagy barátságos? Nehéz volt visszajönni, vagy simán ment?
2009. jún. 21. 04:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen bizonyítható, vagy cáfolható mind ez. Megkérjük a kedves utazót, hogy menjen el utazzon el egy megadott koordinátára mondjuk a Marson. Vizuálisan is megmutatjuk neki a helyet, úgy nem lehet eltévedni, mondjuk legyen az egy hegycsúcs, aminek a közelében van valami jellegzetesség amit a csillagászati fényképeken is jól látni. De "fentről persze nem látszik jól, lehet az mondjuk a hegy gerince, amelyet a bolygó felszínéről jól látni. Itt mondjuk nekünk meg lenne képünk a mars szondától. Megkérjük az utazót, hogy rajzolja le nekünk amit látott. És összevetjük a szonda képeivel. Látható lenne hogy mi az igazság."

Oké, ez így kóser ajánlat. Semmi gond. Mondd a helyet, s egy héten belül igyekszem meglátogatni. De ne kordinátákat mondjál, mert nem vagyok gép, hanem írd körül, hogy kb. hol van és mit nézzek meg közelebbről.

2009. júl. 6. 08:51
 52/86 anonim ***** válasza:

Én nem az vagyok aki a szondás ötletet írta, de szerintem, ha ennyire jó vagy és hatékony (mint a morfium), akkor jelentkezz a NASA-nál. Vagy előtte inkább keress meg valami magyar fizikust és neki mutasd be a tudományod itt a Földön. Ahhoz nem kell szonda és akkor majd talán a NASA-nál is adnak esélyt a bizonyításra, máskülönben elküldenek, mint a többi agymenőset.

Majd számolj be a fejleményekről.

2009. júl. 6. 10:12
 53/86 anonim ***** válasza:

"Én nem az vagyok aki a szondás ötletet írta, de szerintem, ha ennyire jó vagy és hatékony (mint a morfium), akkor jelentkezz a NASA-nál. Vagy előtte inkább keress meg valami magyar fizikust és neki mutasd be a tudományod itt a Földön. Ahhoz nem kell szonda és akkor majd talán a NASA-nál is adnak esélyt a bizonyításra, máskülönben elküldenek, mint a többi agymenőset.

Majd számolj be a fejleményekről."

Én nem akarok bizonyítani semmit, nincs miért bizonyítanom. Volt egy javaslat itt, s én igent mondtam, ennyi az egész. Semmi kedvem bármit is bizonygatni. Az emberiség még nem ért el arra a szintre, hogy megértse. Aki meg megérti, az úgyis meggyőződik róla, s elhiszi, miután meggyőződött róla.

S minek a NASA-hoz?

2009. júl. 7. 06:59
 54/86 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy ha ennyire fejlett a gondolkodásmódod, akkor ezt a képességet az emberiség előrébb jutásához használnád, de látom megtartod magadnak, sóher!
2009. júl. 7. 11:48
 55/86 anonim ***** válasza:
Az emberiség halad előre. S nem tartogatom magamnak. Nálam sokkal jobbak is vannak. Mondtam már, hogy több millió ember telepedett már ki a Földről (én 6-8 millió körülire saccolom a számukat), szinte minden nagyobb bolygón vannak kisebb-nagyobb emberkisebbségek. S mondtam azt is, hogy a jó képességű mozgatók igen keresettek a pilóta szakmában.
2009. júl. 7. 11:57
 56/86 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te ezt mind tudod, de rajtad kívül nem sokan. Meg mozgatókat sem ismerünk itt a Földön. Szóval itt te vagy az ász. Lehet menni információs felderítésekre a Nasahoz, biztos halálra keresnéd magad.
2009. júl. 7. 12:05
 57/86 anonim ***** válasza:
Nem vágyom ilyen karierre. Meg nem is vagyok igazán jó. Saját testemen kívül nem is tudok rendesen mozgatni mást.
2009. júl. 7. 12:09
 58/86 A kérdező kommentje:

Na, jól elvittétek a baromság irányába :I

De legalább tágul egyesek látóköre.

2009. júl. 10. 21:39
 59/86 anonim ***** válasza:
Szia.Én akármilyen hihetetlen is de hiszek neked és az elejétől kezdve kiváncsian olvasom a hozzászolásokat.Érdekes ez az egész.Látom nem adod fel és minden kérdésre igyekszel korrektűl higgadtan válaszolni akár hisznek benne akár nem.
2009. júl. 11. 09:17
 60/86 anonim ***** válasza:

Én csak gondolatban jártam, ilyen helyeken, merthogy olvastam róla könyvekben, pl. Hargitai Károly: Negyedik típusú találkozások című könyvében.

De hiszek benne hogy léteznek és valaki járt is már ott, sőt, olyan is van, aki ott is maradt, és nem tért vissza a Földre!

2009. júl. 11. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!