Ki járt már közületek valami idegen bolygón vagy egyéb nem földi világon?
"Egyszerűen bizonyítható, vagy cáfolható mind ez. Megkérjük a kedves utazót, hogy menjen el utazzon el egy megadott koordinátára mondjuk a Marson. Vizuálisan is megmutatjuk neki a helyet, úgy nem lehet eltévedni, mondjuk legyen az egy hegycsúcs, aminek a közelében van valami jellegzetesség amit a csillagászati fényképeken is jól látni. De "fentről persze nem látszik jól, lehet az mondjuk a hegy gerince, amelyet a bolygó felszínéről jól látni. Itt mondjuk nekünk meg lenne képünk a mars szondától. Megkérjük az utazót, hogy rajzolja le nekünk amit látott. És összevetjük a szonda képeivel. Látható lenne hogy mi az igazság."
Oké, ez így kóser ajánlat. Semmi gond. Mondd a helyet, s egy héten belül igyekszem meglátogatni. De ne kordinátákat mondjál, mert nem vagyok gép, hanem írd körül, hogy kb. hol van és mit nézzek meg közelebbről.
Én nem az vagyok aki a szondás ötletet írta, de szerintem, ha ennyire jó vagy és hatékony (mint a morfium), akkor jelentkezz a NASA-nál. Vagy előtte inkább keress meg valami magyar fizikust és neki mutasd be a tudományod itt a Földön. Ahhoz nem kell szonda és akkor majd talán a NASA-nál is adnak esélyt a bizonyításra, máskülönben elküldenek, mint a többi agymenőset.
Majd számolj be a fejleményekről.
"Én nem az vagyok aki a szondás ötletet írta, de szerintem, ha ennyire jó vagy és hatékony (mint a morfium), akkor jelentkezz a NASA-nál. Vagy előtte inkább keress meg valami magyar fizikust és neki mutasd be a tudományod itt a Földön. Ahhoz nem kell szonda és akkor majd talán a NASA-nál is adnak esélyt a bizonyításra, máskülönben elküldenek, mint a többi agymenőset.
Majd számolj be a fejleményekről."
Én nem akarok bizonyítani semmit, nincs miért bizonyítanom. Volt egy javaslat itt, s én igent mondtam, ennyi az egész. Semmi kedvem bármit is bizonygatni. Az emberiség még nem ért el arra a szintre, hogy megértse. Aki meg megérti, az úgyis meggyőződik róla, s elhiszi, miután meggyőződött róla.
S minek a NASA-hoz?
Na, jól elvittétek a baromság irányába :I
De legalább tágul egyesek látóköre.
Én csak gondolatban jártam, ilyen helyeken, merthogy olvastam róla könyvekben, pl. Hargitai Károly: Negyedik típusú találkozások című könyvében.
De hiszek benne hogy léteznek és valaki járt is már ott, sőt, olyan is van, aki ott is maradt, és nem tért vissza a Földre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!