Lehetséges az időutazás?
Az időre nem hat a gravitáció, csak az időmérő eszközre.
A Moszkvás jó. :) Az időzónákat is mi találtuk ki, nem maguktól születtek.
Még mindig kitartok amellett, hogy idő nem létezik. Csak egy kérésem van. Határozzátok meg a múlt, jelen és jövő közti váltást pontosan és nem használhattok időegységeket.
Az időutazásban nem nagyon hiszek, viszont a teleportálás már sikerült. Ha kell, oktatni is tudom a módszert.
Megiszol jó pár deci felest/sok liter bort/stb., és egyik pillanatban még a kocsmában vagy, a másikban pedig otthon az ágyadban. Garantált a siker.
Idő... Érdekes dolog. Én rengeteget foglalkoztam ezzel. Arra a következtetésre jutottam,hogy az időt lehet előre (ez az egyszerűbb),és lehet hátrafelé is "tekerni". Az előre utazás viszonylag egyszerű. Nagy sebesség kell hozzá. A vissza utazás is megoldható.... :) Van is rá egy nagyon jó ötletem. :) A lényeg. Ha az idő nyújthatóságáról szeretnél meggyőződni,akkor próbáld ki ezt: Fogj egy kis villogót. Lehet bicikli lámpa is,csak gyorsan az az nagyon gyorsan villogjon. Ezt erősítsd rá a hátsó biciklikerékre a küllőre,és a felfordított biciklit tekerd meg jó gyorsan,úgy hogy a küllőre erősített villogó villogjon. Amit tapasztalni fogsz az lesz,hogy a villogó egyre lassabban villog,minél gyorsabban tekered a pedált. A mozgó testek számára az idő lassabban telik,és ezért te ugy fogod látni,hogy lelassul a villogás. Pedig a villogás nem lassul le csak az idő kezd a lámpa számára kicsit "megnyúlni" :) Az az ha egy gyorsan mozgó testen vagy a számodra az idő lassabban telik mint a kint lévőknek.Ha csak egy vonaton utazol,akkor másodpercenként a másodperc 8 milliárdod részével telik számodra lassabban az idő. ez annyira kicsi,hogy 280 évig kéne vonatoznod ahhoz,hogy a te órád a kintitől egy másodpercet késsen. Mielőtt bárki nevetne egy jót,próbálja ki nyugodtan a biciklilámpás kísérletet. :)Lehet a múltba is utazni,de az sokkal nagyobb energiát igényel. Olyan mint amikor egy folyón úszunk egy csónakban. A folyó visz minket anélkül,hogy eveznénk. De ha előrébb akarunk jutni,akkor eveznünk kell. Ha viszont visszafelé akarunk utazni a folyón,akkor sokkal több energiával kell eveznünk,hogy a folyó egy korábbi szakaszára elérkezzünk.Az előre utazáshoz elég egy gyors űrhajó. A múltba való utazáshoz viszont kicsit trükköznünk kell. Ami biztos,hogy a természet törvényei mindíg azt mutatják,hogy mindennek van ellentéte. Az az hogy a pozitivnak ott a negatív... a vonzásnak ott a taszítás... és az előre-nek ott a hátra.... Ha ez nem lenne,akkor felborulna a világunk. Ez az alap törvény megadja a választ. Mivel ma már tudunk arról hogy nagy sebességgel előre utazhatunk a jövőbe (és ez bizonyított tény),akkor van arra is mód,hogy visszafelé utazzunk.Sokat tudok erről a témáról. :)Ajánlom ezt a könyvet tanulmányozni. :)
[link] gravitáció változtatása nem rossz ötlet,de azzal csak a jövőbe utazhatunk. A múltba való utazáshoz,már akkora erő kéne,hogy azt nem élné túl semmilyen anyag. Az ötlet viszont nem vad. :)Bocs hogy ennyi választ írok. Azt hiszem érdemes ezt elolvasni... kicsit fura... :) Azt hiszem hamarosan,vagy már megcsinálták....
ezt olvasd el!
Íme egy érdekes időparadoxon.
Ha az időutazást bármikor felfogják találni, akkor már létezik.
Egyébként én sok könyvet olvastam már ehhez hasonló témákban, és elvileg az USA néhány kormányszervének már sikerült kifejlesztenie az időutazást. Természetesen ez nem úgy működik mint a filmekben, de bizonyos történelmi eseményeket kis mértékben befolyásolni tudnak.
Csak 1 ember szükséges hozzá, és a fejéhez "csatlakoztatni" szuperszámítógépeket. Ekkor az illető felidézi a gondolataival a kívánt időt, és megnyitható 1 időkapu.
A történet szerint az USA 1944-be küldött vissza lőszerutánpótlást a katonáknak. Hogy ebből mi igaz és mi nem, azt nem tudhatjuk.
Viszont én hiszek abban, hogy léteznek olyan dolgok is a világban, amiről még nem tudunk, vagy talán fel se tudjuk fogni. Azt se tudjuk miért létezünk, vagy mégis mi a lét, létezik a reinkarnáció, léteznek a dimenziók stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!