Ha ma visszamegyek az időben 1 napot, és holnap visszamegyek arra az időre, amiben épp a tegnapba mentem, akkor időcsapdába kerülök? Vagy mi történik?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 23:59
1/24 anonim válasza:
Szerintem csak a másik te épp elmegy, te megjössz, így csak 1 létezik belőled egyszerre, tehát a másik is elmegy. Szerintem semmi, mivel akkor másik éned is ugyan azt teszi. De lehet én értelmezem rosszul.
2/24 anonim válasza:
Szerintem ha visszamész az időben akkor vagy kettő lesz belőled vagy pedig egy és onnantól éled nyugodtan az életedet, nem hinném, hogy időcsapdába kerülsz, mert nem függ semmi attól a múltban/jövőben, hogy te visszamentél.
3/24 anonim válasza:
Van egy olyan időparadoxon, hogy nagypapa paradoxon, ez annyit jelent, hogy visszamész az időben és megölöd a nagyapádat. Na ezt elvileg nem tudod megtenni, mert, ha megölöd a nagyapádat meg sem születsz tehát vissza sem mehetsz az időben megölni xD
4/24 anonim válasza:
Felborul az időkontinium. Kérdezd csak meg Emet Brownt.
5/24 anonim válasza:
Idoparadoxon, es mivan a parhuzamos univerzumokkal??
6/24 anonim válasza:
Túl sok az elmélet, ezt csak úgy tudhatjuk meg, ha kipróbáljuk.
Amúgy az időutazást egy fizikai törvény sem tiltja... az áltrel is csak annyit mond, hogy nem mehetünk vissza az időgép megépítésénél korábbi időpontba.
7/24 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Tehát, ha ma építenék egy időgépet, akkor nem tudnék visszamenni pl a keresztes háborúba? Csak holnap a mába?
8/24 anonim válasza:
Pontosan, mivel ezt jelenti, amit leírtam :D De nem ismerem a matematikai hátterét, csak így olvastam, javaslom nézz utána valami szakirodalomban, ott pontosabb választ kaphatsz.
9/24 anonim válasza:
ki a phaszt érdekel hova kerülök ha tudnék időutazni...huhúú majd azután gondolkodj ezen ha már feltaláltad az időgépet...
10/24 anonim válasza:
Mekkora mázli, hogy a klasszikus értelemben vett időutazás nem lehetséges. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!