Ha lenne vmi csúcsképességed (pl. láthatatlanság, időutazás, gondolatolvasás, szuper gyorsaság, telekinézis, jövőbelátás, gyors regenerálódás, teleportálás. ), a világ tudtára adnád, vagy minél jobban eltitkolnád?
kicsit rá vagy kattanva a témára....
Betment néztél vagy mi?
Így is vannak extra képességű emberek akik titkos kommandóknál, egyéb ilyen hivatalokban dolgoznak, mint például a médiumok is amerikában. Azért nem fognak velük és veled sem kisérletezni.:)
alkonyat:PP
háááát én eltitkolnám :P és igazi vámpír lennék
és teleportálni szeretnék a szerelmemhez most
én is eltitkolnám.
amúgy a legjobb az lenne, ha át tudnék alakulni bármivé kedvem szerint.
utolsó és mivé akarsz átalakulni?:D
tárgyáá? vagy más emberré??
Én repülni szeretnék, az olyan szép lenne :)
Láthatnám a világot fentről, szállhatnék, igazi szabadságérzés :)
Vagy magneto képessége sem lenne rossz az X-menből, mert végülis csinálnék magamnak valami repülő cuccot egy pillanat alatt fémből, és ki tudnék hozni akármit a fémekből, fantázia kérdése.
Vámpír nem szívesen lennék, mert nincs túl sok akaraterőm és kitartásom, és félek, hogy emiatt embereket ölnék... :(
Na, de a lényeg, hogy én eltitkolnám, természetesen, egyrész nem akarnám, hogy kísérletezzenek rajtam, másrészt meg ebből előnyt kovácsolhatnék. Szuperjó lenne egy különleges képesség :)
20/L
jah nemvagy véletlenül Twilight fan ? :D
amugy én lehet hogy elmondanám de persze nemmindenkinek szal csak olyan 1-2 embernek max..
Te nem vagy normális :D
Én mondjuk titkolnám, persze a szeretteimnek segítenék vele, ahogy tudnék. Persze azt is meg kéne komolyan válogatnom, hogy kinek segítek, mennyire bízhatok meg az illetőben. A családom ( közelebbi rokonaim) legjobb barátnőim, a barátom esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!