Szerintetek hogyan érhetném el azt hogy a barátnőm ne
féljen tőlem?
Figyelt kérdés
Igazság szerint ha meglátnék egy, az én kérdésemhez hasonlót biztosan nem tartanám valódinak vagy csak egy sok tévét néző tini túl reagált felfogásának mondanám...De ez nem így van. Kiskorom óta élek együtt a képességemmel, képes vagyok bizonyos dolgokra a négy alapelemből, a természetből merített "erőmmel". Ezt nem tanultam és nem elsajátítottam valakitől. Ezt saját magamtól fejlesztettem ki idáig, ez a családunkban már lépett fel idáig, gyengébb mennyiségben (tudásom szerint). Senkinek nem beszéltem róla, kivéve egyetlen barátnőmet. Amióta elmondtam neki, fél tőlem, bárhogy is próbálom neki elmagyarázni azt, hogy nem fogom bántani. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, senkihez nem fordulhatok ezzel a kérdésemmel, ezért teszem ezt névtelenül. (17 éves vagyok és nem vagyok őrült, sőt meg nem is kamu a történetem, csak már egyerűen nincs mihez kezdjek) (lány).
Ne kergesd el egy baseball ütővel ha feléd jön. Ennyi....
2011. dec. 14. 19:11
62/64 anonim válasza:
Szia!
A barátnőd félelme megérthető,hisz minden ember fél az új és ismeretlen dolgoktól elösször.
tudod Én is különleges vagyok,vannak Nekem is hasonló dolgaim,csak Én ezt szinte senkinek sem mondtam el soha,illetve csak itt egyszer egy alkalommal névtelenül,és a dolgaimért le sem hurrogtak meg nem is trollkodtak.
Most kettő dolgot tehetsz majd mindig is,lesz egy olyan titkod amit a barátaiddal sem oszthatsz meg vagy vidd bele teljesen a barátnődet!!!Ha szoros a barátság akkor vidd bele teljesen ha már tud róla és hátha elmúlik a félelme,mutasd meg neki hogy ez nem rossz dolog,hogy ezzel nem ártasz senkinek.
Szia!És sok szerencsét a barátnődhöz!
2011. dec. 14. 22:00
63/64 anonim válasza:
Figyelj. Velem születésem óta vannak ilyen fura dolgaim, DE! Ha neked is lenne, akkor NEM reklámoznád!!! Én is csak azért mondom el itt, mert névtelen maradhatok. Nekem amúgy nincs szüksègem szeánszra, nem tom te honnan vetted. Mindegy. Ha nem kamu a kérdés... Tegyük fel hogy a TE barátnődnek van ilyen képessége. Megmutatja neked, egy csomó megmagyarázhatatlan dolgot érzel, és látsz. Téged mi nyugtatna meg? Az ő szemszögéből kell nézned.
2012. aug. 26. 10:48
64/64 A kérdező kommentje:
1.Nem reklámozom, akárcsak te NÉVTELEN segítséget kértem.
2.A kérdés nem kamu.
3.Azóta majdnem egy év telt el, megoldódott a problémám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!