Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan érhetném...

Szerintetek hogyan érhetném el azt hogy a barátnőm ne féljen tőlem?

Figyelt kérdés
Igazság szerint ha meglátnék egy, az én kérdésemhez hasonlót biztosan nem tartanám valódinak vagy csak egy sok tévét néző tini túl reagált felfogásának mondanám...De ez nem így van. Kiskorom óta élek együtt a képességemmel, képes vagyok bizonyos dolgokra a négy alapelemből, a természetből merített "erőmmel". Ezt nem tanultam és nem elsajátítottam valakitől. Ezt saját magamtól fejlesztettem ki idáig, ez a családunkban már lépett fel idáig, gyengébb mennyiségben (tudásom szerint). Senkinek nem beszéltem róla, kivéve egyetlen barátnőmet. Amióta elmondtam neki, fél tőlem, bárhogy is próbálom neki elmagyarázni azt, hogy nem fogom bántani. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, senkihez nem fordulhatok ezzel a kérdésemmel, ezért teszem ezt névtelenül. (17 éves vagyok és nem vagyok őrült, sőt meg nem is kamu a történetem, csak már egyerűen nincs mihez kezdjek) (lány).
2011. nov. 19. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%
Troll kérdés.... érezd meg az 5ös lottó számait és elhiszem. Vagy most jössz a szöveggel, hogy ez nem így működik?
2011. nov. 19. 16:53
 32/64 anonim ***** válasza:
A túlvilágot is látod? mert ha igen, akkor egyszerűen tisztánlátás képességgel rendelkezel (a homlokcsakrán található harmadik szemed nagy részben aktív).
2011. nov. 19. 16:57
 33/64 anonim ***** válasza:
84%
Gyertyafény, előkerülő gyűrű. Hmmm. Szerintem csak megijedt, hogy el akarod venni, miközben M.o.-n tiltott az azonos neműek házassága. Szerintem tisztázd le vele a szándékaidat.
2011. nov. 19. 17:25
 34/64 anonim válasza:

Könyörgöm magyarázd már el, pontosan! hogy mit csináltál?? Lépésről lépésre. Én hiszek a természetfelettiben, nem szekálni akarlak, de egyszerűen nem értem mit takar ez a gyűrűtisztítás.

Először rá kell jönnünk, mitől ijedt meg, utána tudunk segíteni, de ha nem értek semmit, nem tudok segíteni sem.

2011. nov. 19. 17:35
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

hát ha ennyire veled van az erő, próbálkozz Jedi trükkökkel, az mindig bejön....

vagy b@szd ki a lézerkardodat

2011. nov. 19. 18:04
 36/64 anonim ***** válasza:
Keresd meg a választ abból a japán csodából, amiből ezt a dolgot vetted :)
2011. nov. 19. 18:11
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozz az X-men csapathoz...ha ők véletlenül nem tudnak segíteni, akkor keress fel egy orvost
2011. nov. 19. 19:36
 38/64 A kérdező kommentje:
A gyűrű tisztitás, abból áll, hogy a gyűrűről el kell távolitani "a rosszat", a nehezet, azt ami lehúzza az embert. A megtisztitott gyűrű viselete megkönnyiti az életet. Semmi olyat nem tettem amitől megijedni lehetne. Koncentrálnom kellett, tehát nem tudom mit is láthatott rajtam, állitása szerint viszont érzet egy olyan különöset, amitől megijedt. De nem értem mi lehet az, vagyis úgy gondolom, hogy ha tényleg lett volna valami akkor nekem is érezni kellett volna, ebből csak arra következtethetek, hogy miattam érezte ezt. Tőlem fél és nem tudom, hogy értethetném meg vele, hogy ne tegye ezt.
2011. nov. 19. 19:39
 39/64 anonim ***** válasza:
100%
szerintem rájött hogy nem vagy normális, és ez megijesztette.
2011. nov. 19. 19:45
 40/64 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd már meg nekem is ezeket a csodaképességeket, kérlek. Nem foglak bántani, csak megnézem, lefilmezem, elemzem megatöbbi. Nem vagyok gonosz szellem, meg ilyenek -_- Csak azért úgy mégis. Gondolom nem jelent gondot a bármikori reprodukció, nem?

Vagy esetleg egymillió dollár meggyőzne? A James Randi Intézet egymillió dollárt ajánlott fel annak, aki bizonyíthatóan paranormális jelenséget képes bemutatni. a ez olyan, mint a lélegzés, akkor könnyen meggazdagodhatsz. Nos?

2011. nov. 19. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!