A barátnőm lehet teljessen megbolondult?
Ez már tényleg súlyos.. méghozzá nagyon, mert a lírtakból is látszik, hogy csak esetlen féligazságokból táplálta a tudását, másként nem gyanakodna azonnal megszállásokra meg ilyesmikre.
Egyszer említsd meg neki, hogy téged ezek nem érdekelnek, és miért nem beszélgettek pasikról/ruhákról/akármikről inkább, mert épp most láttál valamit-... aztán vidd el valahová, ami friss élményt hoz az életébe.
Nem fogod tudni megváltoztatni a mostani nagy gondolkodását, de megmutathatod neki hogy van más is, és az új élmények után végre rendes dolgokról is tudtok majd beszélgetni.
Nemtörtén vele mostanság valami nagyon csúnya hogy ezzel vezeti le a feszt?
Szerintem még nem orvosi eset aki hisz az ezoteriában!
Szerintem ez csak egy menekvési út a rossz dolgok elöl,tudod valaki így dolgoz fel bizonyos dolgokat mostanság.Meg hát sosem gondoltál még bele hogy lehet hogy néha igazat is beszél?Legyél nyitottabb vele kapcsolatban szerintem ,nem kell egyből dokihoz menni vele.
Neked van valami vallásod?
Mert a te szempontodból akkor az összes zsidót,és keresztényt orvoshoz küldeném hogy olyanokban hisznek amiket soha nm is láttak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!