Szerintetek hogyan érhetném el azt hogy a barátnőm ne féljen tőlem?
Figyelt kérdés
Igazság szerint ha meglátnék egy, az én kérdésemhez hasonlót biztosan nem tartanám valódinak vagy csak egy sok tévét néző tini túl reagált felfogásának mondanám...De ez nem így van. Kiskorom óta élek együtt a képességemmel, képes vagyok bizonyos dolgokra a négy alapelemből, a természetből merített "erőmmel". Ezt nem tanultam és nem elsajátítottam valakitől. Ezt saját magamtól fejlesztettem ki idáig, ez a családunkban már lépett fel idáig, gyengébb mennyiségben (tudásom szerint). Senkinek nem beszéltem róla, kivéve egyetlen barátnőmet. Amióta elmondtam neki, fél tőlem, bárhogy is próbálom neki elmagyarázni azt, hogy nem fogom bántani. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, senkihez nem fordulhatok ezzel a kérdésemmel, ezért teszem ezt névtelenül. (17 éves vagyok és nem vagyok őrült, sőt meg nem is kamu a történetem, csak már egyerűen nincs mihez kezdjek) (lány).2011. nov. 19. 14:23
11/64 anonim válasza:
Mennyi ideig bírod egyébként visszatartani a lélegzetedet? Még hasznodra is válhat! ;)
12/64 anonim válasza:
mit mutattál neki? mi a képességed?
13/64 anonim válasza:
azt mondd már meg, h pontosan mit csináltál...
14/64 A kérdező kommentje:
Pontosan?... eleinte egy egyszerű kis gyűrű tisztítás gyertya használattal... a továbbiakról nem szeretnék beszélni, mert feltettem egy kérdést és ez már nem oda kapcsolódik.
2011. nov. 19. 15:37
15/64 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyen képességekben. Nem azt mondom, hogy amiben nem hiszek, az nem is létezik, de mivel minden "bizonyító-erejű" dokumentum általában átverés (tévés mentalisták, gondolatolvasók, trükközők és ehhez hasonlók)ez is arra mutat, hogy minden kétséget kizáróan az. Főleg mivel nem válaszolsz a feltett kérdésekre. Az egyik barátnőm is ilyen: "olyan képességeim vannak, hogy iszonyat, bla-bla-bla" de amikor kérdezem, hogy mi és vázolja fel, akkor hantázik egy sort, hogy "ez a képesség már régóta megvan, és nem is tudom igazán elmagyarázni miben áll." Na kösz. Hanta.
16/64 anonim válasza:
csak tudod, tudnunk kellene azt, h pontosan mitől ijedt meg...tehát a kérdéshez tartozik
17/64 A kérdező kommentje:
Én nem akartam megtenni, de valahogy elszabadult az egész... a vérmágiától fél, nem gyakorlom ezt, de akkor mégis úgy tűnt...
2011. nov. 19. 15:51
18/64 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy a különleges képességedet a családod, és az ő megvédése érdekében fogod csak felhasználni.
Értesd meg vele, hogy szereted őt. Gondolom nem régóta vagytok együtt, vagy nem ismer régebb óta, így nem bízik még teljesen benned, építsd ki a bizalmat iránta.
19/64 A kérdező kommentje:
Nem együtt vagyunk, hisz mindketten lányok vagyunk. Régóta ismerjük egymást, megbizunk egymásban, csak hát ő eddig nem is hitt ezekben a dolgokban és most fél. Köszönöm a tanácsot.
2011. nov. 19. 16:06
20/64 anonim válasza:
úgy konkrétan mi az a vérmágia? Mit jelent az hogy megtisztitottál egy gyűrűt gyertya segitségével? Ez eddig amit elmnondtál sajnos csak azt erősiti meg hogy vagy kamu a kérdés, vagy egy gazdag fantáziájú lány vagy. Ird le pontosan hogy mitől ijjedt meg a barátnőd légyszives
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!