Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan érhetném...

Szerintetek hogyan érhetném el azt hogy a barátnőm ne féljen tőlem?

Figyelt kérdés
Igazság szerint ha meglátnék egy, az én kérdésemhez hasonlót biztosan nem tartanám valódinak vagy csak egy sok tévét néző tini túl reagált felfogásának mondanám...De ez nem így van. Kiskorom óta élek együtt a képességemmel, képes vagyok bizonyos dolgokra a négy alapelemből, a természetből merített "erőmmel". Ezt nem tanultam és nem elsajátítottam valakitől. Ezt saját magamtól fejlesztettem ki idáig, ez a családunkban már lépett fel idáig, gyengébb mennyiségben (tudásom szerint). Senkinek nem beszéltem róla, kivéve egyetlen barátnőmet. Amióta elmondtam neki, fél tőlem, bárhogy is próbálom neki elmagyarázni azt, hogy nem fogom bántani. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, senkihez nem fordulhatok ezzel a kérdésemmel, ezért teszem ezt névtelenül. (17 éves vagyok és nem vagyok őrült, sőt meg nem is kamu a történetem, csak már egyerűen nincs mihez kezdjek) (lány).
2011. nov. 19. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Ha jól értem a gyűrű magába szívott bizonyos negatív energiákat érzések a hordozója által, és te ezeket távolítottad el az elméd erejével? és utána a viselője megkönnyebül, vagy megtisztul? Ez a lényege? A barátnődről akartad levenni a negatív energiákat amelyeket maga körül gerjesztett? Ez lenne a képesség?
2011. nov. 19. 23:01
 42/64 anonim ***** válasza:
Ha jól értettem az imént nem is a gyűrű a lényeg, hanem egy személyes tárgy? kristály is lehet akár? Valószínűleg gyógyító képességed lehet, energiagyógyászat meg létezik ez tény. Egy dolog fontos: SOHA ne használd negatív irányba ezt a képességet, még ha valakire nagyon mérges is vagy ..soha!!
2011. nov. 19. 23:03
 43/64 anonim ***** válasza:
88%

Na, akkor először a tények:

- Feltehetően sok fantasy-t nézel, esetleg sci-fit.

- Beleélted magad a szerepbe és biztos nem múltál 14 sem.

Ha igaz, akkor felvilágosítalak, hogy nincs semmilyen képességed.

A lány a "szertartástól" ijedt meg.

Valszeg vágtál pár fura fejet.

Ha ezeken túl vagy, és hiszel nekem, akkor itt a válasz:

Mondd neki, hogy csak hülyítetted. Kérdezd meg tőle, hogy hogy tetszett a színészi tehetséged :) Szóval vicceld el a dolgot.

Ha nem tetszik a válaszom, akkor a kérdés valszeg kamu.

Ha eddig minden állításom téves volt és nem kamu a kérdés, akkor pedig pszichés probléma lehet.

2011. nov. 20. 02:23
 44/64 anonim ***** válasza:
bizalommal, valamint magyarázd el neki, hogy ez eddig is volt, meg nem változtál...de ha fél tőled azt jelenti eddig sem bízott benned igazán, vagy azt hiszi hogy őrült vagy esetleg beszámíthatatlan.
 45/64 anonim ***** válasza:
72%

Na, akkor először a tények:

- Feltehetően sok fantasy-t nézel, esetleg sci-fit.

- Beleélted magad a szerepbe és biztos nem múltál 14 sem.

Ha igaz, akkor felvilágosítalak, hogy nincs semmilyen képességed.

A lány a "szertartástól" ijedt meg.

Valszeg vágtál pár fura fejet.

Ha ezeken túl vagy, és hiszel nekem, akkor itt a válasz:

Mondd neki, hogy csak hülyítetted. Kérdezd meg tőle, hogy hogy tetszett a színészi tehetséged :) Szóval vicceld el a dolgot.

Ha nem tetszik a válaszom, akkor a kérdés valszeg kamu.

Ha eddig minden állításom téves volt és nem kamu a kérdés, akkor pedig pszichés probléma lehet.

46/64 anonim ***** válasza:
bocs a duplázásért, lassú volt a netem.
2011. nov. 20. 02:26
 47/64 anonim ***** válasza:
7%

02:23 Tipikus "egy út" f!szfej.

Üdv az oldalon, remélem élvezni fogod az itt töltött időket.

2011. nov. 20. 02:38
 48/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
2011. nov. 20. 10:11
 49/64 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy ha bizonyítani kéne, akkor rögtön eltűnsz, mint a többi önjelölt boszorkány. Ez a baj az ezósokkal.
2011. nov. 20. 10:21
 50/64 A kérdező kommentje:
Hogy
2011. nov. 20. 10:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!