Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan érhetném...

Szerintetek hogyan érhetném el azt hogy a barátnőm ne féljen tőlem?

Figyelt kérdés
Igazság szerint ha meglátnék egy, az én kérdésemhez hasonlót biztosan nem tartanám valódinak vagy csak egy sok tévét néző tini túl reagált felfogásának mondanám...De ez nem így van. Kiskorom óta élek együtt a képességemmel, képes vagyok bizonyos dolgokra a négy alapelemből, a természetből merített "erőmmel". Ezt nem tanultam és nem elsajátítottam valakitől. Ezt saját magamtól fejlesztettem ki idáig, ez a családunkban már lépett fel idáig, gyengébb mennyiségben (tudásom szerint). Senkinek nem beszéltem róla, kivéve egyetlen barátnőmet. Amióta elmondtam neki, fél tőlem, bárhogy is próbálom neki elmagyarázni azt, hogy nem fogom bántani. Egyszerűen nem tudom mihez kezdjek, senkihez nem fordulhatok ezzel a kérdésemmel, ezért teszem ezt névtelenül. (17 éves vagyok és nem vagyok őrült, sőt meg nem is kamu a történetem, csak már egyerűen nincs mihez kezdjek) (lány).
2011. nov. 19. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Most irtam le konkrétan... a kérdésedre viszont hosszú lenne a válasz, próbálj meg utánna nézni.
2011. nov. 19. 16:17
 22/64 anonim ***** válasza:
gyűrű tisztitás gyertya használattal? Ezt hogy kéne elképzelni? A gyertya lángjába tartottad a gyűrűt és ettől parázott be a barátnőd? Vagy mit csináltál pontosan? Nem a "szakszavak" érdekelnek, hanem hogy egy laikus mint mondjuk barátnőd mit látott az egészből
2011. nov. 19. 16:24
 23/64 A kérdező kommentje:
(Viz is szükséges az egész szertartáshoz). A barátnőm tőlem ijedt meg. Azt mondta fura voltam, nem tudom mit látott csak mindig azt mondja, hogy fura voltam és egy olyan érzése volt, mint máskor soha.
2011. nov. 19. 16:28
 24/64 anonim ***** válasza:

Ezt megértettük, de mégis mit csináltál konkrétan? Az elméd erejével mozgattad a gyűrűt? Vagy a puszta érintéseddel lehűtötted a tűzben felhevült gyűrűt?

Erre kiváncsi a nép, hogy konkrétan mi volt az amitől megijedt?

Az is lehet nem csináltál semmi extrát, csak tartottál a tűzbe egy gyűrűt és közben forgott a szemed, meg vicsorogtál.. na attól lehet én is megijednék

Adj valami támpontot, mert így nem tudunk segíteni.

2011. nov. 19. 16:35
 25/64 anonim ***** válasza:
100%
Most én is megijedtem. Létezik ilyen hülye ember, aki itt akarja ámítani a többieket, de annyi esze sincs, hogy gördülékenyen nyomjon valami rizsát? Kevés vagy, tuti nincs semmi képességed. A barátnőd meg fél tőled persze mert ez a butaságnak az a foka, mai már veszélyes.
2011. nov. 19. 16:36
 26/64 anonim ***** válasza:
16.35 javítás: ami
2011. nov. 19. 16:37
 27/64 A kérdező kommentje:
Gyertya nélkül nem megy nekem, nem tudok nagyjából semmit csinálni olyan erősen, erre kell a tűz, a viz magához a "tisztitáshoz" kell. Ilyenkor kizárom a világot magam körül, elfelejtek mindent, nem tudom, hogy ott van valaki vagy sem, jobban mondva ráveszem magam, hogy ne érdekeljen. Fogalmam nincs mit láthatott rajtam furának, mivel én ilyenkor "máshol" járok.
2011. nov. 19. 16:41
 28/64 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy tényleg bebeszéli magának hogy van valami képessége, nem tudom, biztos túl sok fantasyt olvasott, vagy sok ilyen filmet nézett és a barátnője persze hogy betojt tőle mikor levágott valami halandzsa szertartást. Tuti azt hiszi, hogy meg van zakkanva és ezért fél tőle.

Mert hogy eddig a kedves kishölgy semmi konkrétat nem irt le, hogy milyen spéci képessége van. Az hogy valami "mágikus szertartás" csinál az nem képesség

2011. nov. 19. 16:42
 29/64 A kérdező kommentje:
Én senkit nem kértem arra, hogy megértsen engem, én szerettem volna kapni ötleteket, arra, hogy mit mondjak a barátnőmnek.
2011. nov. 19. 16:44
 30/64 A kérdező kommentje:
Megérzek bizonyos dolgokat amelyeket más nem, tulajdonképpen én sem tudom megnevezi azt, ami vagyok...utánna olvastam és azt találtam, hogy a képességek személyre szabottan változnak.
2011. nov. 19. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!