Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Alvási bénulás lenne? Nagyon...

Alvási bénulás lenne? Nagyon féltem!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éjszaka jött elő ugyanaz a dolog az elmúlt hónap során. Nem tudom, hogy aludtam-e vagy félig éber voltam, csak arra emlékszek, mintha lett volna valaki a szobában az ágyam mellett. Én háttal voltam neki, s erős fájdalmat éreztem a derekamban, égető fájdalmat. S tudom, hogy aki vagy akik voltak a szobában, azok csináltak. S nem bírtam megmozdulni, mintha le lettem volna bénulva, megszólalni sem tudtam, próbáltam de nem jött ki hang a torkomon. Elkezdtem imádkozni, s akkor elmúlt minden. Nagyon félelmetes volt.

A 4. most vasárnap történt. Ez volt a legrosszabb.

Megint volt(ak) valaki/valakik a szobában, s le voltam bénulva. Se beszélni, se mozdulni nem tudtam. Erősen mondtam magamba,hogy menjenek el, de azt vettem észre, hogy egyre idegesebben mondom nekik, s a végén már mintha ordítottam volna. Próbáltam a barátomat felébreszteni, de nem sikerült.

Ismét éreztem folyamatosan a derekamban a nyilalló fájdalmat.S az a fura, hogy utána mintha minden hirtelen megszűnt volna. Ugyanúgy oldalt feküdtem, s nem éreztem semmi bénulást.

Közben láttam az órát is, mert pont szemben van , s világít.

Az egész 0.00-0.30 percig tartott.

Érdekes hogy azóta nappal is szokott fájni a vesém tájékán. Voltam is orvosnál, uh-n is, de nem találtak semmit.

2011. okt. 19. 19:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Utolsó!

Csak most tudtam géphez ülni azóta. Remélem még visszanézel ide, mert láthatóvá tettem az e-mail címem.

2011. okt. 23. 13:52
 22/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Megkaptam az e-mailed. Sajnos nem tudom, hogy a Te e-mail címed hogyan tudom megnézni.

Nem tudnád elküldeni nekem?

Köszönöm.

2011. okt. 23. 18:53
 23/27 anonim válasza:
A feladónál az ő címe van vagy ha írsz rá választ akkor ő fogja megkapni.
2011. okt. 23. 19:09
 24/27 anonim válasza:
100%
Nekem fél éve tortent napi rendszeresseggel honapokig, nagyon meg voltam ijedve, ugyanazok tortentek amiket te leirtal, a legremisztobb az volt mikor az asztalomon lattam egy feher embert fekudni aki folyamatosan bamult es nem tudtam sikitani, de elotte tudom mikor fog ramtortni ez az erzes mert kicsit lezsibbadok es vegigfut valami az egesz testemen. Legfurcsabb dolog ami tortent velem!
2011. nov. 14. 21:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Van valaki, aki tud erről az élményről mást is mondani, azonkívül, hogy alváparalízis?? Most éltem át újra egy hasonlót, nekem mondhat bárki bármit, én nem voltam egyedül!!!

Hol lehetne ez után olvasni? Én a végén mandalákat láttam és szeretetet és hálát éreztem, majd elmentek... Mit csinálnak ilyenkor?

2015. márc. 5. 19:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem is jellemző, hogy végigfut rajtam ez a nem vagyok egyedül érzés, meg valami furcsa "nehéz, sötét" félelemérzet, ami egyre mélyül, és kb 1 perc alatt kialakul ez a hallucinációs tudatállapot. Legutóbb már felismertem a félelmet, aztán félig meddig tudtam, hogy valami nem stimmel, és próbáltam elnyomni a félelmet, amitől felébredtem. Ezen kívül még ha elég erősen akarok mozogni, akkor legtöbbször sikerül is megmozdulnom, és felébredek. Sokszor rúgtam már szét a falat így, amikor nem ez a halu volt, hanem kutyák meg óriás pókok jöttek közben.
2015. szept. 21. 06:48
 27/27 anonim válasza:

[link]

Ez talán segít, ir a leküzdésről is. A lényeg, hogy nem szabad félni tőle, persze ezt könnyű mondani.

Én is ezzel küzdök. Kitartást

2016. márc. 29. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!