Alvási bénulás lenne? Nagyon féltem!
Sziasztok!
4 éjszaka jött elő ugyanaz a dolog az elmúlt hónap során. Nem tudom, hogy aludtam-e vagy félig éber voltam, csak arra emlékszek, mintha lett volna valaki a szobában az ágyam mellett. Én háttal voltam neki, s erős fájdalmat éreztem a derekamban, égető fájdalmat. S tudom, hogy aki vagy akik voltak a szobában, azok csináltak. S nem bírtam megmozdulni, mintha le lettem volna bénulva, megszólalni sem tudtam, próbáltam de nem jött ki hang a torkomon. Elkezdtem imádkozni, s akkor elmúlt minden. Nagyon félelmetes volt.
A 4. most vasárnap történt. Ez volt a legrosszabb.
Megint volt(ak) valaki/valakik a szobában, s le voltam bénulva. Se beszélni, se mozdulni nem tudtam. Erősen mondtam magamba,hogy menjenek el, de azt vettem észre, hogy egyre idegesebben mondom nekik, s a végén már mintha ordítottam volna. Próbáltam a barátomat felébreszteni, de nem sikerült.
Ismét éreztem folyamatosan a derekamban a nyilalló fájdalmat.S az a fura, hogy utána mintha minden hirtelen megszűnt volna. Ugyanúgy oldalt feküdtem, s nem éreztem semmi bénulást.
Közben láttam az órát is, mert pont szemben van , s világít.
Az egész 0.00-0.30 percig tartott.
Érdekes hogy azóta nappal is szokott fájni a vesém tájékán. Voltam is orvosnál, uh-n is, de nem találtak semmit.
Még annyit hozzátennék, hogy minden ugyanúgy volt. Nem idegen helyen voltam. Az ágyba feküdtem a szobában, mindent láttam mintha ébren lettem volna ( a sötétítőn beszűrődő fény miatt azért lehet látni a bútorokat)
S érdekes, hogy én a szemem ki tudtam nyitni, s láttam mindent (sokak arról számolnak be, hogy a szemük se nyílik ki)
Én csak mozdulni nem tudtam, illetve beszélni+ az égető fájdalom a derekamban
Van erre gyógymód, vagy lehet ennek következménye?
Az a helyzet, hogy több műszakban dolgozom, s amikor alszok rengeteget álmodom, valamikor 4-5 álomra is emlékszek. S olyan fáradtan kelek fel, mint amikor lefeküdtem.
Ezt testkilépés volt inkább,ami az alvási paralízist követi.Azért "láttál",mert az asztráltested látott,annak ellenére hogy a fizikai tested aludt és a fizikai szemed csukva volt.
Én minden éjjel erre az állapotra törekszem,úgyhogy csak gyakorolj te is.
Amúgy tegnap éjjel én is beleébredtem egy ilyenbe csak amikor próbáltam a technikákat sajnos visszaaludtam...
Ettől nem kell félned,csak tanulj meg bánni vele és olvass utána,meg fogsz lepődni miket fogsz olvasni róla...
Sziasztok!
Hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.
Azért ide írtam, mert nem tudtam pontosan, hogy micsoda. Főleg hogy a leírtakkal ellentétben én láttam is közben (sok cikkben azt olvastam, hogy a szem se reagál).Sőt éreztem, hogy nem vagyok egyedül, mint ahogy írtam is, volt olyan eset, amikor láttam, hogy 2 alak áll az ágyam mellett.
Tényleg bocsánat, ha zavar valakit, hogy ebbe a témakörbe írtam, de én arra is gondoltam, hogy a szellemvilágból érzékelek valakit, s az csinálja ezt velem.
Gyerekkoromban érzékeltem a szellemeket, édesapámét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!