Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Alvási bénulás lenne? Nagyon...

Alvási bénulás lenne? Nagyon féltem!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éjszaka jött elő ugyanaz a dolog az elmúlt hónap során. Nem tudom, hogy aludtam-e vagy félig éber voltam, csak arra emlékszek, mintha lett volna valaki a szobában az ágyam mellett. Én háttal voltam neki, s erős fájdalmat éreztem a derekamban, égető fájdalmat. S tudom, hogy aki vagy akik voltak a szobában, azok csináltak. S nem bírtam megmozdulni, mintha le lettem volna bénulva, megszólalni sem tudtam, próbáltam de nem jött ki hang a torkomon. Elkezdtem imádkozni, s akkor elmúlt minden. Nagyon félelmetes volt.

A 4. most vasárnap történt. Ez volt a legrosszabb.

Megint volt(ak) valaki/valakik a szobában, s le voltam bénulva. Se beszélni, se mozdulni nem tudtam. Erősen mondtam magamba,hogy menjenek el, de azt vettem észre, hogy egyre idegesebben mondom nekik, s a végén már mintha ordítottam volna. Próbáltam a barátomat felébreszteni, de nem sikerült.

Ismét éreztem folyamatosan a derekamban a nyilalló fájdalmat.S az a fura, hogy utána mintha minden hirtelen megszűnt volna. Ugyanúgy oldalt feküdtem, s nem éreztem semmi bénulást.

Közben láttam az órát is, mert pont szemben van , s világít.

Az egész 0.00-0.30 percig tartott.

Érdekes hogy azóta nappal is szokott fájni a vesém tájékán. Voltam is orvosnál, uh-n is, de nem találtak semmit.

2011. okt. 19. 19:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
van hogy nekem is kinyílik a szemem és látok alvási paralízis alatt, ebben sincs semmi különleges.
2011. okt. 19. 20:20
 12/27 A kérdező kommentje:

És Te nem félsz, nem pánikolsz be? Nem érzed rosszul magad?

Jó olvasni hogy mással is megtörtént, nem is gondoltam, hogy létezik ilyen.

2011. okt. 19. 20:25
 13/27 anonim válasza:
Én nem is mernék aludni így. Egyszer volt nekem is hasonló már régen de nagyon megijedtem.
2011. okt. 19. 20:39
 14/27 anonim válasza:
Ilyenkor általában nyitva van az ember szeme és igen lát más alakokat is maga körül. Van olyan, hogy egy ilyen alak, mintha egyre fentebb mászna és nyomja a tüdőd és azt képzeled, hogy fojtogat. Nem kap levegőt sem olyankor az ember.
2011. okt. 19. 20:40
 15/27 Hungy ***** válasza:
Egy időben nekem is voltak pontosan ugyanezek a tüneteim. A valakiket a hátad mögé már csak azért képzeled, mert nagyon megijedsz az egésztől. A vegetatív idegrendszer kimerültsége okozza általában. Először iszonyatosan féltem, mert sorozatosan történtek, de egy idő után - miután alaposan utánajártam a dolognak - megszűnt az ezzel kapcsolatos félelmem. Ezt követően még előfordult ilyen eset, de azok már egyáltalán nem voltak ilyen félelmetesek, mert tudtam, hogy ez mi. Még csak nem is erőlködtem, hogy felébredjek, vagy kiabáljak, hanem megvártam, míg elmúlik. Aztán egyre ritkábbak lettek, végül teljesen megszűntek.
2011. okt. 19. 20:42
 16/27 anonim ***** válasza:

[link]

Nálam úgy múlt el, hogy elköltöztem...

2011. okt. 19. 20:45
 17/27 A kérdező kommentje:

Most már kezdem érteni mi is történik.

Egyik oldal pl.

[link]

Köszönöm mindenkinek, aki segített ezt megérteni.

2011. okt. 19. 21:11
 18/27 A kérdező kommentje:

Ez a válasz 72%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:05

Pont amiről írtál, arról olvastam egy cikkben. Jó lenne ha beszámolnál az élményeidről, mert foglalkoztat engem is.

2011. okt. 19. 21:13
 19/27 Görög Ferenc válasza:
75%

Szia, nálam is egyre gyakoribb ez a jelenség. De 2 fajtája van: Alvási paralizís (álom és ébrenlét között/a test bénult állapotban van, ilyenkor előfordulhat hallucináció, heves szívverés stb.) a másik a "lucid dreams" tudatos álom, lényeg hogy álmodsz és tudod is hogy álmodsz, ilyenkor irányíthatod az álmod....

De most kérdezek is: nem gondoltál már arra hogy valakik valóban tesznek veled valamit? talán hülyén hangzik de ezek a dolgok gyakoriak és ráillik az Ufo jelenség/elrablások jelenségre...csak itt házhoz jönnek....nem tudom miért de nekem mindig ez a gondolatom támad hogy idegenek kísérleteznek rajtam....talán mert tudat alatt tudom hogy ez történt....csak ilyen memóriatörlés miatt nem emlékszünk tisztán...na jó most lehet fikázni....

2011. okt. 19. 21:42
 20/27 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:Engedd látni az emailcímed és írok neked privátot.

Utolsónak:Szerintem amit gondolsz az nonszensz.olvass után a neten ennek a jelenségnek és sok kérdésedre választ fogsz kapni,főleg angol nyelven van sok száz fórum,a magyar nyelvű leírások elég gyérek sajnos.

2011. okt. 19. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!