A minap éreztem, ahogy vki megfogja a vállam, ekkormég nem is féltem, mert ilyen előfordul. Hátranéztem h ki az és mit szeretne, de nem volt ott senki. pedig én éreztem. Hallucináltam? Vagy szellem? Mit jelent ez?
az embereknek 100% a hallucinál életében legalább egyszer. még akkor is hogyha soha életében nem fogyasztott semmilyen tudatmódosító szert. namármost hogyha kávét ittál akkor ennek az esélye megnő 70% al legalább (ugyanis a kávé kis dózisban gyenge hallucinogén)
szerintem a legtöbb furcsa élmény amit az emberek átélnek a kávé miatt van.
:D utolsó milyen kis vicces vagy xD
hát én sosem kávézok, úgy h ez nem lehet kiváltó ok, de azért köszönöm:)
Attól függ, hogy milyen élethelyzetben voltál, milyen lelki-fizikális állapotban.
Én is hallucináltam már, pl. úgy éreztem éjszaka félálomban, hogy valaki leül az ágyamra, mert besüppedni éreztem vagy például közel 30 óra fennlétet követően hallucináltam, hogy kórust hallok énekelni.
Ez annyira nem különös jelenség szerintem, ha épp kimerült vagy, vagy zaklatottak a napjaid manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!