Ha nem szellem, akkor mi? Véleményeket várok!
Olvastam élményekről, tapasztaltam is. De egyszerűen annyira idegesít, hogy nem tudom a választ. Nem a szellemekre gondolok, hanem arra, ami okozza, hogy -például- leesik valami a polcról, ami ott van már napok óta is. Csak úgy magától nem történhet meg.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy vannak-e szellemek, vagy sem. Csak azokra a véleményekre, amik magyarázzák ezt a fajta "jelenséget".
Egy hónappal ezelőtt én is írtam ki ehhez hasonló kérdést, problémát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1971..
A történteket most sem tudom megmagyarázni.
A kérdés óta csak annyi változás történt, hogy fura esetek már nem történnek, viszont a virágom azóta is gyönyörűen hajt. Olyan mintha egy csodatáppal locsolnám, vagy nem is tudom. Kíváncsiságból tettem oda egy másik növényt is, amit a lidl-ben vettem leárazva mert már tele volt száraz levelekkel, és láss csodás...az a virágom is imád ott lenni...:-)
Nem tudom mi van abban a sarokban, de valami van ott. Én anno a kérdésemben energiának hívtam...:-)
A napokban poénkodtunk a párommal, hogy pénzt is kéne oda tenni a sarokba, hátha fellendül a pénzügyi helyzetünk is...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!