Ez mitől lehet? Talán valami szellem?
Két kézzel neki támaszkodni a falnak? Miért? Rosszul voltál?
De lehet hogy kezdődő skizofrénia...Keress fel orvost.
Egyéb ötlet nincs. szellemek kizárva!
Na ja, de ez nem magyarázza meg, hogy miért tudtad elengedni a falat, mikor megjelent a fiad.
Szóval a szórakozó szomszéd-elmélet szerintem kizárva.
Hát nem tudom ennek mi a valóság alapja. de megpróbálok józan paraszti ésszel gondolkodni: Tegyük fel ha én nem tudnám elengedni a falat bármilyen oknál fogva is elkezdenék kiabálni, segítséget kérni valakitől elvégre gondolom nem kihalt részen történt a dolog. Dehogy ott éjszakáztál... hmmm vagy elájulhattál ami az emlékezetkiesést okozta és rosszat álmodtál közben...
Vagy pedig volt benned pár "dl" kannás bor...
Egyéb ötletem nincs sajnos. Érdemes kivizsgáltatnod magadat.
Tényleg érdekes kérdés. Lehet, hogy valami energiamező létesült, amely odavonzott a falhoz. Tudod vannak ilyen emberek, akik különbféle dolgokat magukra tudnak tapasztani.
Szval, amikor a fiad megérkezett, őrá kezdtél figyelni és a koncentráció megszünt és az erőtér feloszlott. Valami hasonló történhetett.
Üdv: Won
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!