Pánikbetegséget milyen szellem okozhat?
Pánikbetegséget biztos, hogy nem a rád telepedett ártó szellemek okozzák. Inkább a tragikusan eltávozott szeretteid iránt érzett gyász fel nem dolgozása.
Érdemes felkeresned egy jó pszichológust. Segíthet a pánikbetegségből kigyógyulni.
"vagy amiért még nem akart éltávozni az élők sorából?"
Nos, ha csak nem te segítetted át a túlvilágra, akkor mi oka lenne neked pánikbetegséget okozni?
A pánikbetegség manapság rendkívül gyakori, a mai stresszes életmód, szorongás, természettől való eltávolodás, helytelen életmód okozza, vagy fel nem dolgozott sérelmek.Nem okozhat szellem pánikbetegséget.
Gyógyszerrel, pszichológussal , vagy ha megteheted, rengeteg pihenéssel pihenéssel kezelhető.
09:45 vagyok.Én például nem gúnyolódásból írtam.Amúgy bevallom, régebben nekem is megfordult ilyen lehetőség a fejemben, hogy talán szellem okozza a problémám, mivel én is voltam kétszer is pánikbeteg.De megfigyeléseim szerint nem lehetett szellem,annak ellenére mondom, hogy többször is láttam már szellem jelenséget.És ha belegondolok, milyen rengeteg pánikbeteg van...Nem okozhatja az ő problémájukat is szellem, szerintem.Érdekes lehetett az a műsor, sajnálom, hogy lemaradtam róla.
Nagyon ritka esetben előfordulhat, hogy valakit szellem száll meg és furcsa "tünetek" jelentkeznek nála, de ez nem olyan, mint a pánikbetegség, inkább az illető természete változik meg, nagyon rossz irányban, többnyire.
Én is pánikbeteg voltam, de kétlem, hogy ennek a betegségnek szellem lehetne az oka (mondom ezt úgy, hogy én is hiszek bennük).
Pánikbetegségnél legjobb, ha az ember magában keresi a hibát, és nem külsõ tényezõkre próbálja fogni.
Régi traumákat, sérelmeket keress, azzal elõbb érsz célt, mint a szellemesdivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!