Ezt a halott kutyám intézte el nekem? A lelke szált bele egy kölyök kutyába?
Egy héttel ezelőtt meghalt a palotapincsim. 12 éves volt nagyon szerettem. Lány volt Trixi. Ma reggel amikor a parkba mentem sétálni hogy még egyszer sétálhassak elvittem a pórázát és egész végig sírtam. Amikor leültem a padra és mivel reggel volt fáradt voltam mert otthon egyedül éreztem magamat. Kissé elaludtam ülve. Azt álmodtam hogy Trixi itt rohangál és ugat engem hogy keljek már fel . Fölébredtem és egy teljesen ismeretlen férfi ült mellettem. Megkérdezte tőlem hogy szeretnék-e palotapincsi kölyköket mert ő egy tenyésztő és vannak eladó pincsi kiskutyái. Mondtam neki hogy szeretnék venni és átmentem hozzá hogy megnézzem a kölyköket. Láttam egy ugyan olyan kölyköt mint Trixi. Még a szemszíne is ugyan olyan volt mint Trixié kölyökkorában. Ugyan úgy nézett ki mint Trixi amikor kölyökkutya volt. Még a foltjai is ugyanott ugyan olyan színűek voltak mint Trixinek.
A halott kutyám is benne lehetett ebben?
Részvétem a kutyád miatt. Amúgy a parkos eset egy véletlen lehetett.
Amúgy ha van, ha nincs lélek, nem kell ahhoz hogy egy adott élőlény szeretni tudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!