Vajon a halott hörcsögöm csinálja? :O
Figyelt kérdés
Volt egy hörcsögöm, de meghalt. Utána vettünk egy másikat, de az átkerült anyum szobájába. Néha hallok csikorgó hangokat mintha hajtaná egy hörcsög a mókuskereket. Vajon ő az?:OOO2011. szept. 8. 01:02
1/5 anonim válasza:
Több mint egy éve, hogy nincs már kutyám és a mai napig hallom ahogy kopog a körme a padlón mikor elmegy a szobám előtt. Sőt! Apukám sem él már és sokszor hallom, hogy zörög a kulcsa a zárban, meg csoszog ki a vécére. Ezek rögzült és megszokott dolgok. Belénk épülnek és nehezen mennek. Nem a hörid az.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszii.:(
2011. szept. 8. 01:10
3/5 anonim válasza:
Hát. Mindenesetre ne nézd meg a Kedvencek Temetőjét:D
4/5 anonim válasza:
Én is hallottam még sokáig a macskám kaparászását, meg látni véltem, főleg ha valami sötét árny mozgott (fekete volt). Meg vigyázva lépdeltem, hogy ne lépjek rá. Évek kellettek, mire teljesen elmúlt.
5/5 Solarian válasza:
Nem, semmilyen lény se ember se állat nem jár vissza.
Stephen King: Kisállattemető NEM ajánlott olvasmány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!