S. O. S Miért csinálja ezt a hörcsögöm?
Figyelt kérdés
a hörcsögöm vagy: -a terráriumot rágja
-a sarokban ül és gubbaszt
de mért ...
a terrárium 75x32-es a (magasság 40cm)
van benne 3 ház 1 itetó 1 etető 1 futókerék 1 WC papír guriga 1 műanyag cső 1 faág...
2011. máj. 23. 20:46
2/13 anonim válasza:
Nekem is volt így anno. Olyankor az enyém úgy csinált, mintha "megsértődne". Addig kicsit kiraktam a szobába. Bezártam az ajtómat, hagy futkározzon kicsit. Én bent voltam vele, figyeltem, hogy mikor bújik elő. Amikor előjött, szépen megfogtam és visszatettem a helyére. Ha nem akar előbújni a szekrény mögül akkor egy kis sárgarépát/diót tegyél ki, vagy csak csörgesd meg a kajás zacsiját. Hidd el, rögtön jönni fog!:-) Remélem tudtam segíteni.
3/13 anonim válasza:
a miénk ketrecben él, de az is rágja!
ne aggódj!
nem lesz baja. tegyél be neki egy kicsit több almot és mindjárt boldog lesz hogy beáshatja magát! :P :)
4/13 anonim válasza:
miénk döglik eghész nap.éjjel meg mata.nem mindegy mit csinal?cigánykerekezzen?:)
5/13 anonim válasza:
Én is kisyzoktam engedni:)elözö.
mondjuk egy már nem lett meg igy ,nem tudom hova szökött..
7/13 anonim válasza:
Mennyi idős?
Amúgy nem biztos, hogy meg fog halni. Az enyémek is szoktak ilyet csinálni utána meg minden megy normálisan.
8/13 anonim válasza:
depressziós...
sztem megrontottad...
9/13 anonim válasza:
Semmi baja nincs. Minden hörcsög ezt csinálja. Az enyém is. Pedig van egy csőrendszere is.
10/13 anonim válasza:
Melege van!Az enyém is ilyen most a napokban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!