Szerintetek terhes a hörcsögöm vagy sem? (Képek lent)
Tegnap vettem meg Falatkát egy díszállatkereskedésben, 2 hónapos körüli. A tesója lefialt ott a kereskedésben, de állítólag már Falatkának is fialnia kellett volna akkor, ha terhes. Viszont kételyeim vannak, mert kicsit nagynak látom a hasát, fura.
Terhes volt!!! Ma vettem észre a picinyeit!
Most nem tudom ilyenkor mit hogyan kell csinálni pontosan? Azon kívül hogy fehérjét meg tejet adni az anyahörinek, mit kell még tenni, hogy ne egye meg a piciket? És megnézni lehet naponta a kishöriket, vagy egyáltalán nem szabad nézegetni őket? Mert csak akkor látom őket, ha felemelem a kisház tetejét és tudni akarom, hogy élnek-e. Azt nem tudom pontosan hányan vannak, mert eltakarja őket egy takaró meg forgács. De több mint 5 pici született az biztos. Néha hallani a hangjukat is hogy sírnak.
Én szerintem ne pisszkáld őket az anyjuk gondoskodik róluk.
Ha megérzi,hogy jozzá nyultál a kicsikhez ott hagyná öket. Tégy be több kaját mind idáig,mert szoptat és többet is eszikez végett.
minden rendben ment. :)
Azóta meg én szültem, méghozzá most a napokban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!