Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sárga Villanás? Mi a Fene?

Sárga Villanás? Mi a Fene?

Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.
2011. máj. 29. 18:42
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/323 anonim ***** válasza:
100%

Oh, és még valami: egy másik kérdéshez ezt írta válasznak:

"Nálunk pl ilyen hörgö hangokat szokott hallatni a démon de komolyan.Ha kiwi vagy a történetemre keress rá:)Sárga Villanás?Mi a fene?"

Szóval egy "történet". Mosolygós fejecskével együtt.

2011. jún. 26. 12:26
 262/323 anonim ***** válasza:
100%
12:25 nem vagyunk ilyen hülyék, szinte mindenki észrevette ezeket a jeleket. De idézve egy korábbi válaszomat, "ha igaz, segítettünk valakinek, ha nem, akkor jót filóztunk hogy hü ha!" De amúgy még mindíg nem perdöntö a bizonyíték. És vannak arra utaló jelek is, hogy igazat mond. 1. Már rég írok neki, de kb két héttel ezelött csak én voltam ott, senki más. Azért filózna órákat hogy egy embert átverjen? 2. Ha az lenne a célja hogy híres, vagy népszerü legyen, akkor ez a sztori miért nincs rajta facebookon, meg hasonló közösségi oldalakon? 3. Miért úgy írta volna meg a sztorit, hogy a kamera eltört és menthetetlen? Nem lenne jobb egy felvétel, mint egy üres szó? Nem kell sok egy kamu videóhoz. Még photoshop sem. Én például jól változtatom a hangomat, és kitudom fordítani a szemem. Ha egy kis üveg tükör jelennséggel, meg egy ijesztö ruhával megspékeljük a dolgot, olyan félelmetes (és élethü)videótkapnánk,hogyröktön befosnátokhamegnézitek.Demégaziseléglennehaéjszakaegy büvészcérnávallehúznaegytányértazasztalról.
2011. jún. 26. 14:23
 263/323 anonim ***** válasza:
100%

Ezek, amiket írtál, meg nem válasz arra, hogy mitől lenne igaz a történet... Igazából csak a kérdező tudja, de akkor most mért is nem írt már 2 napja, hogy mi lett a vége, amikor írta, hogy le fogja írni? Azért nem teszi fel facebookra, mert nem akarja hogy a haverjai hülyének nézzék. És eltudom képzelni, hogy unalmában órákat ül, és kitalálja ezeket, csak hogy másokat hülyítsen. Vannak ilyenek.

De hogy nem MINDEN igaz, az 100%-ig biztos. Egyesek meg szépen bekajálják ezt az egészet, és ezért születnek újabb, és újabb kérdések a démonokról...

2011. jún. 26. 15:41
 264/323 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Miért nem írtam két napja??Könyörgöm nyári szünet van örülök h ennek vége.Vagy te egész nyári szünetben a gép előtt ülsz???Én mást is szoktam csinálni!!És igen abba igazatok van h nem tudok bizonyítékot mutatni h ez tényleg megtörtént volna de tudom a magam igazát és ez épp elég.De nem is írtam volna le ha nem vagytok rá kíváncsiak de azok voltatok.De hát am is ha Szkeptikus vagy minek olvasod el?
2011. jún. 26. 17:21
 265/323 anonim ***** válasza:
100%

Mert akkora nagy, hogy azt már el kell olvasni. :) De komolyan, azt írsz le, amit akarsz. De azt írtad 2 napja, hogy mindjárt leírod, és még most sincs semmi. Na, hogyan is űzte el?????

És nagyon is hiszek a természetfelettiben, csak épp abban nem tudok hinni, amit az emberek kitalálnak (és mások hiszékenységét kihasználva igaznak állítják be.)

De maga, mint történet, komolyan mondom, tök jó.

2011. jún. 26. 18:50
 266/323 anonim válasza:
100%
Na de nem írtad le hogy hogyan űzte el...elmondod kérlek?
2011. jún. 27. 23:21
 267/323 anonim ***** válasza:
12%
Gondolod hogy azok után hogy sorra vádoltátok csalással, és sorra ugattatok neki hogy írja már le, tényleg azt hiszitek hogy ezek után még egyáltalán rátok bagózik? Istenem, és még én vagyok a hülye... - -"
2011. jún. 28. 08:23
 268/323 Kitty0494 ***** válasza:
90%
Ha le akarja írni úgyis leírja, ha nem akkor meg mindegy hogy hányan követeljük tőle.
2011. jún. 28. 09:14
 269/323 anonim ***** válasza:
100%
Egy történet csak akkor történet ha van befejezése, ha ezzel tisztában van a kérdező, akkor leírja a végét is:)
2011. jún. 28. 17:43
 270/323 anonim ***** válasza:
100%
...biztos,hogy már vége van?????
2011. jún. 28. 21:47
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!