Sárga Villanás? Mi a Fene?
Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.2011. máj. 29. 18:42
311/323 anonim válasza:
az utolsó válaszoló egy retard.
312/323 anonim válasza:
Taps taps :D Kíttűnő!! Hölgyeim és urami! A gyakorikérdések.hu legtöbbször látogatott kérdését láthattuk.. :D
314/323 anonim válasza:
Ha még irna a kérdezõ, hogy mi lett ezekután, mert már egy ideje nem irt
315/323 anonim válasza:
Érdekes kamusztori volt,de biztos hogy ezek nem történtek meg.De azért érdekes volt...:D
316/323 anonim válasza:
Qurva jó történet! Gratulálok, tehetséges vagy :D(ha csak részben is:))
317/323 anonim válasza:
Még egyszer elnézést mindenkitől,akit beetettem ezzel.Fiatal voltam még.:D
Viszont nem teljesen kamu a sztori...tehát senki ne higgye azt,hogy minden csak mese volt.A mai napig vannak ezzel kapcsolatos fura dolgok a házunkban.Persze az életemre senki se tör...legalábbis szellem/démon nem.
Szóval egy szónak is száz a vége...elnézést mégegyszer mindenkitől!:)
Üdv:a kérdés írója.
318/323 anonim válasza:
...és köszönöm a kedves szavakat is,akik megdicsértek a "művemért" hol itt,hol pedig üzenetben!:)
319/323 anonim válasza:
és mégis mik azok a furcsa dolgok, ha még nem is igazak (ezek után ki tudja... :D )
leírod? :D
320/323 anonim válasza:
Persze,teljesen megértem a bizalmatlanságot.:D
Én se hinném el..de amiket sokszor átéltem,azokat senkinek se kívánom.:))
Ide leírni mindent?...arra egy élet se lenne elég.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!