Sárga Villanás? Mi a Fene?
Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.2011. máj. 29. 18:42
304/323 anonim válasza:
Leírod, mi történt? :/ Mert én nagyon kiváncsi vagyok rá. :D
305/323 anonim válasza:
jól megszivatott minket :// úgysem fogja leírni
306/323 anonim válasza:
Hűha, ez aztán a történet, kérlek folytasd!!!!! :)
307/323 anonim válasza:
en azt is eszrevettem,hogy amikor ott lenne a 'demon' a hazban es egyedul van a gyerekkel,akkor nem tamadja meg,de akkor minek uldozi kint,hogy megolje,azt megtudta volna csinalni amikor egyedul vannak a hazban -.-
309/323 anonim válasza:
Te Jó Isten...mit tettem!
Elnézést kérek mindenkitől,akit megetettem(részben),mivel ez nem teljesen hazugság!Már elkezdtem egy könyvet írni,sokak ajánlására! :-D
Szóval,elnézést mégegyszer!
Üdv,a kérdés írója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!