Sárga Villanás? Mi a Fene?
Az elején 1 villanással indult,azt állat gyilkosság,démonos lebegés stb.!Az elején azt írtad hogy "Nincsenek szellemek a házunkban,el lettek űzve!"
Nagyon morbid!B@szki,ha nem írsz róla könyvet,akk majd én!XD
Olyan hiszékenyek vagytok... Ez csak egy jól megírt történet, a srác feltűnési viszketekségben szenved, nem másban. Megírt egy történetet, és azt akarja, hogy sokan olvassák. (ami be is jött)
Kezdem ott, hogy a sárga villanást "állítólag mások is látták". Most látták, vagy mégis ki állítja? Nem mindegy, hogy látták mások is, vagy csak "állítólag". Nem pontos.
Túl sok benne a 3x. Egy este 3x látta a fényt, 3x csörgött a teló, 3 barátja aludt nála... A 3mas szám tündérmesére utal. (esetünkben démonos mesére.)
A könyv, ami leesett VÉLETLENÜL épp az Elátkozottak városa.
Írta ő is, hogy minnél jobban fél, annál jobban jönnek ezek a dolgok. Ha a barátnőjére gondol, elmúlik. Valamint "sztem ennek a dolognak már olyan erőt tulajdonítottam ami legyőzhetetlen". Ezek a beképzelésre a példák.
Valahol írta, hogy lefekvés előtt mindig körbeszórja a szobáját szentelt vízzel, de szenteltvizes papot nem fog hívni. ?!
'Véletlenül' megálmodja, hogy ott egy démon és egy szellem, de nem érti hogy mi ennek a jelentősége.
Érdekes, hogy amikor megharapták a lábát, egy kék foltot látott, de csak egy 'ér'-nek gondolta. egy folt szerinte olyan mint egy ér???
A harapós történet után az unokatesója azt kérdezte: "mért az a bácsi ott MEGHARAP?"
"Am nem tudtam írni mert tanulnom kellett"... no comment. Akit démon akar megölni, nyugodtan tud tanulni. (június 10-én, amikor már suli sincs, vagy suli vége van...)
Túlságosan be van parázva, hogy az történik, mint a Paranormal Activity-ben...
Régen leesett a tányér, az asztal közepéről... Aztán meg még megkérdezi, hogy mért kérdezte ezt valaki, hogy történt-e ilyen...
Egy film, ami szinték ÁTKOZOTTAK otthona címmel bír, pontosan bemutatja azt, ami vele történik.
Nem is kíváncsi rá, hogy mit vehetett fel a kamera. "de őszintén nem vagyok rá kíváncsi"...
"na akk látom kíváncsiak vagytok" Itt a válasz, mért írja ezt a történetet!
"Hát a gondolatok a sok horrorfilmből származik Pl: paranormal activity 1.2 meg ilyenek" Itt pedig arra a válasz, honnan szedett ilyen történetet...
Hallotta, amint valaki bemegy a szobájába, de nem lát semmit. Ezt még leírta nektek, csupa nagybetűvel, és még azt is odaírta, hogy majd holnap ír, sziasztok... Ja, és ezt még el is küldte válaszként. Erre mindre volt mersze, miközben lehet, hogy valaki ott van, és meg akarja ölni???
És túl sok benne a jah, ezt még elfelejtettem, kihagytam, és az ilyenek.
De gratulálok, jól kitaláltad! Jó sokan el is olvasták, köztük még én is... Több hiba nincs is benne, szóval még jól is adtad elő. :) Írd meg azt a könyvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!