Sárga Villanás? Mi a Fene?
Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.2011. máj. 29. 18:42
221/323 A kérdező kommentje:
Azt mondta h este olyan fél 1 körül valami nagyon furcsa érzése volt.Ezért mondta h várni fog mert valami készülődik.
2011. jún. 22. 20:49
222/323 anonim válasza:
Miért várja meg h bármit is csináljon a démon, ha lecsaphat rá és véget vethet ennek?
223/323 anonim válasza:
Szia:) szóval most a pap ott alszik nálatok? ja amugy amit érzet...akor hasonlót érezhetett.....mert énis ezt szoktam érezni....de hát ezt én leis írtam:) Lehet hogy a démon jelenlététt érizte vagy azt hogy valamit akar csinálni...szerintem komolyabb dolgokat....amit itt le írtál...lehet hogy nem akarja el hagyni a házatokat....Szerintem de továbbra is csak sokk szerencsét kívánok neked:)
224/323 anonim válasza:
ja amugy ha majd ezekről beszélsz a papal....akor fel említenél engem és az én hejzettemet....Köszi:) kíváncsi vagyok mit szólna az én hejzettemhez vagyis jobban mondva mit javasolna nekem
225/323 anonim válasza:
Bocs Aladár, de asszem az a pap nem fog segíteni abban, hogy ráküld valakire a démonodat...
226/323 anonim válasza:
Tudom de én már nem akarom.....senkire rá kuldeni....már nekem elég volt az én problémám is...de csak említs fel engem hogy én velem mia szitu én nem akarom hogy segítsen...csak hogy mit gondol rólam
227/323 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Az a helyzet Aladár h már asszem leírtam h mit mondott a pap az ilyen dolgokról.Csak a te kérdésednél.Am igen itt alszik.Azt mondta éjfélig várni fog(bár nem értem miért pont addig mind1)és ha nem lesz semmi akk előhívja.Majd írok utána h mi volt.
2011. jún. 23. 19:01
228/323 A kérdező kommentje:
De azért tök jó így aludni h nincs itt senki:D
2011. jún. 23. 19:02
229/323 A kérdező kommentje:
Az istnit komolyan mondom!Már megint kezdődik!10 percre elment a pap és megint kezdődik.Most baszott rá "vki" egy rohadt nagyot a dobozomra.Ezt nem hiszem el komolyan-.-
2011. jún. 23. 19:29
230/323 anonim válasza:
Szerintem még a pap ott volt nálatok adig nem adot jeleket....vagy valami ijesmit...Mert szerintem érizte vagyis tudta hogy a pap el tudja uzni....ezért sem csinált semit inkáb meg huzódott valahol...és persze hogy fel duhösödöt..és pedig azért amiért ott volt a pap....szerintem a papal minél hamarabb beszéljétek már meg azt hogy mikor is uzi el mert....szerintem ezek után veszélyesebb dolgokat fog teni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!