Sárga Villanás? Mi a Fene?
Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.2011. máj. 29. 18:42
191/323 anonim válasza:
Jól van törpapa, tudsz kézzel fogható bizonyítékot mutatni h ez megtörtént?? nem... Egyébként is tom h a paranormal a. csak egy film, ugyanolyan kamu mint ez, haggyuk már ha téll lenne démon akk kinyírta volna, lehet h ez az egész, pár nem normális beszélgetéséből áll, akik ezt előre megrendezték veled együtt.. Gondolom a végén az lesz írva h csáó én a démon vok kinyírtam mindenkit höhöhö :D Am is gondold már át... ha téll megtörténtek volna, nincs olyan ember aki ne szarná halálra magát ettől, ő meg cak lazán bemegy a szobába, írkál itt stb, bezzeg ezt meg hagyja a démon, h nekünk itt írjon
192/323 anonim válasza:
Te meg nem gondolnád hogy a démon nem akarja minden áron felfedni magát? Amúgy ha csaló lenne akkor nem folytatná a sztorit, mert egy ideje csak én írtam neki. Csak most kezdtek jönni az érdeklödök. És ha összejátszanánk a kérdezövel, már a tv-ben is benne lennénk, mert a sztori fenn lenne facebookon meg hasonló oldalakon. Na meg akkor a photoshoppos vidik se maradnának le. De ha ennyire szkeptikus vagy, el lehet menni!!!
193/323 anonim válasza:
Oké akkor azt mondd meg: hogy lehet az h démon van, angyal v vmi hasonló mennybéli lény meg nincs? miért csak gonosz van? ( ha van) am meg ha nem akarná felfedni kilétét az állítólagos démon ami szerintem a túl sok füvezés eredménye akk miért csinált fizikai tevékenységeket?
194/323 anonim válasza:
20:03 én nem tanáltam ki hogy a jó isten b......sza szét a fejed te nem értesz vagyis a szkeptikus emberek nem hisznek mekem bezeg enek a pasasnak meg hisznek énse írnák ijen dolgokat ha nem történt volna meg velem.....én nem ojan személyiség vagyok hogy csak ugy magamtól ki tanálgas minden fajtátt.....ez csak tuti nálad létezik.....hát ha nem kérdezte meg most már tugya hogy nincs egyedul.....de én csak anyit tudok neki mondani hogy sok sikert...és remélem el uzitek a démont
195/323 anonim válasza:
Valaki felkapcsolta a lámpát -.-"
196/323 anonim válasza:
22:39 azért mert a kérdezö kezdett megnyugodni, és ezért kevesebb energiát termelt. Ha nem értenél semmit a témához, akkor elmagyaráznám hogy a szellemek, démonok, egy bizonyos "energiával" táplálkoznak. Ez a energia, csí, életerö, ki hogy nevezi, minden emberben termelödik. Ha egy ember elkezd halálosan félni valamitöl, az meglátszik az energia szintjén. Vagy is idéglenesen ugrás szerüen megnö. Legalább is a legtöbb elmélet, és tapasztalat szerint. Ezt csak azért mondom el, hogy értsd mivel magyarázom. Nem kell elhinni, nyugi. Ki mondta eddig hogy angyalok nem léteznek? Eddig még senki, úgy hogy nem értem miröl beszélsz. De abban igazad van hogy nincs semmilyen konkrét bizonyíték a kérdezö állítására. Na és? Ha igaz, akkor ségítettünk valakinek, ha meg nem, jót filóztunk hogy hü ha! Ilyen egyszerü! :D:D:D
198/323 anonim válasza:
am tényleg.
kérj segitséget 1 arkangyaltól :)
199/323 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nah olvasgattam h sokan szkeptikusok ezzel a dologgal kapcsolatban.Oké h nem hiszel benne de akk meg ne írjál hülyeségeket hozzá.Lazán bementem?Gondolj bele h írhattam volna le?Akik hisznek nkem köszi,amióta itt van a pap nem történik semmi már én se félek annyira,és mondta h holnapig még vár de ha nem jön elő akk elő fogja hívni.Olyan nagy csönd szokott lenni esténként h már inkább attól ilyedek megxdJah és nemhiszem h megölné a papot,nem látok rá sok esélyt.Könyvet azért nem szeretnék írni erről de azért köszi:D
2011. jún. 21. 16:59
200/323 A kérdező kommentje:
Jah igen és valaki írta h "halálra szartam volna magam".Szted az milyen érzés volt amikor hallom h valaki a lépcsőről szalad felém lefele de nem látok senkit????Majdnem szívrohamot kaptam.Meg amikor utána motorral mentem és még mindíg hallottam azt a hörgő hangot és éreztem h valaki szalad utánam.Még el is kezdtem bőgni fiú létemre.Nah mind1 ha nem hiszed el akk ne írj.
2011. jún. 21. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!