Sárga Villanás? Mi a Fene?
Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.2011. máj. 29. 18:42
172/323 anonim válasza:
am..
nem törölted az előzményeket?
csak akkor találhatott ide simán :)
csináld azt amit én is szoktam :D
töröld az előzményeket és a csokikat(net csokikra gondoltam)
173/323 anonim válasza:
Azt hiszem úgy értette hogy nézi amikor itt ír. - -"
174/323 anonim válasza:
A telefonról meg annyit, hogy ne legyél paranoiás. Attól hogy nincs név kiírva, attól még nem egy démon hív... Nyugi oké? Tegnap mi volt? Ugye csak anyukád jött be? Legalább is remélem. :(
175/323 anonim válasza:
Figyelj én hiszek neked......mert velem is hasonló dolgok történek....csak anyi hogy engem még nem harapott....én meg idzétem.........de ezt ha akarod emailben le írom
176/323 Forrest Gump válasza:
Ez elmenne 1 horror filmnek!!!
177/323 anonim válasza:
elég durva a történeted.remélem minden jól fog alakulni :)sok sikert!!
178/323 anonim válasza:
pld.....velem ojanok történek hogy reggel és este(de reggel ojan nyugtalanító érzést érzek és ojant mindha valaki figyelne engem.....és ha majdnem mindíg egy árnyat látok hogy el megy a hátamnál de mire meg fordulok akidgra el tunik és továbrra is értem a nyugtalanító érzést(este pedig furcsa hagnokat hallok mindha valaki az ajtótt próbálná kinyitni a wc-ajtaját....azis előfordult de csak egyszer hogy....az ágyam sarkát mindha valaki a körmét végig huzta volna....és szoktam éretni a démon jelenlététt is....de visszont nem látom és jobbis ugy ha nem látom....de velem enyire brutális dolgok még nem történtek egyut tudok veled érezni mert énis tapasztaltam és tapasztalom is mai napig azta félelmet amit te érzel....csak anyi hogy eza démon nem csak ugy ragadt hanem én idéztem meg és azóta amijóta meg idéztem azóta is a nyakamon van:( sajnos már minden nap félek el aludni....hogy mi lesz ha elalszok a sötétben....De szerencsére még velem ijen komoly dolgok nem történtek....és nézen hujének az aki nem hisz ijenekben...mert még tapasztalta ezt....ami velem is történt és ezel a srácal...és csak anyit tudok mondani hogy tudom min megy ő keresztul
179/323 anonim válasza:
bari aladár nem bírtad ki, míg a kérdező megkérdezi, hogy veled mi történt, és hogy nem tudja meg a világ a te "szörnyű" kitalált történetedet, mi?
180/323 anonim válasza:
kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!