Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sárga Villanás? Mi a Fene?

Sárga Villanás? Mi a Fene?

Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.
2011. máj. 29. 18:42
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/323 A kérdező kommentje:
Nah hello mindenkinek!Elmentünk a paphoz és mondta h szólt már egy csávónak és kb fél óra múlva lesz nálunk.Haza is mentünk meg is jött a csávó és ilyen nagyon komoly feje volt.Mondta h nevet nem mondhat "valamilyen okok miatt"de hívjuk Tamás atyának.Mondta h nálunk lesz pár napig és ha valami gyanúsat lát intézkedik.Mondta h 100% biztosak lehetünk abban h megszabadít minket ettől a "valamitől"Am elég érdekes h eddig nem történt semmi furcsa dolog.Jah és most is itt van:PElég fura mert ingyen csinál mindent:most vagy nagyon jószívű vagy egy szélhámos.
2011. jún. 20. 20:56
 182/323 A kérdező kommentje:
Jah igen és a telefonos dologról annyit h este megint hívott megint nem volt név fel is vettem és ilyen hülye hangok jöttek belőle.Be is szartam rendesen azt ink letettem.Jah és köszi h hisztek nkem ilyen történetet sztem nem sokan hisznek el.Köszi a kommenteket is látom nem vagyok egyedül az ilyen problémákkal:)
2011. jún. 20. 21:00
 183/323 anonim ***** válasza:
43%
Kedves Kérdező! Végigolvastam a történetedet, és besz*rtam. Főleg, h a dolog a mai napig zajlik. Nagyon durva, sajnálom, h ilyen dolgok történnek veled. A kutyák miatt is részvétem. Segíteni nem tudok, csak sok sikert kívánok, h mielőbb sikerüljön elűzni. És várom a fejleményeket.
2011. jún. 20. 21:16
 184/323 anonim ***** válasza:
64%
Bakker akkor bocsi... :( Mindenképpen írj a fejleményekröl. Ha megint hív, akkor bróbáld felvenni jó? Úgy értem hangfelvevöre vagy valamire. Sok sikert! És dögöljön meg az a r*hadék! :):):)
2011. jún. 20. 21:24
 185/323 A kérdező kommentje:
Nah itt vok.Köszike,beszéltem a pappal és azt mondta h most direkt bujkál a démon és ha még két nap múlva se jön elő akkor elő fogja hívni.Mondta h nyugodjunk meg volt már rosszabb helyzeteknél is:)Így mondta:úgy pokolra küldi ezt a démont h soha többé nem látjuk őt.:)
2011. jún. 20. 21:30
 186/323 A kérdező kommentje:
Azt is mondta h ilyeneket ne csináljak h kamera meg ilyenek mert meg is ölhet ha feldühödik.Mesélte h olyannal is találkozott már h a démon ki akarta dobni a csajt az emeletről.Jah és igen:valaki még írta itt h nkem nagyobb energiám van az átlag embernél:hát igaza volt köszönöm a pap is ugyanezt mondta el:)
2011. jún. 20. 21:33
 187/323 anonim ***** válasza:
43%
Ezek szerint ez a pap profi. Szakértö a témában. Ne igyunk elöre a medve börére, de úgy tünik megfogsz szabadulni töle. :):):) Lekopogom!
2011. jún. 20. 21:43
 188/323 anonim ***** válasza:
6%

Helló mindenkinek:D, most olvastam ezeket a dolgokat, ha igaz akk naon komoly, be is sz@rtam tuti ma este nem alszok, Kérdező, öö.. nem próbálsz meg szellemidéző táblával v miaz kommunikálni a démonnal?? tod h vannak rajta igen, nem szavak meg betűk, ráteszed a kezed aztán kérdezel vmit, a démon meg a válaszra húzza azt a kis mütyürt talán kiderítheted h mit akar... Am fura a sztori... Csináld azt mint a paranormal activityben szórj lisztet a padlóra és nézd meg reggel h van e nyom :S, Brutál lenne ha lenne! Jah és ha sikerült eltüntetni ezt a vmit akk ezt a sztorit írd meg egy könyvnek, tuti sok pénzt kapsz érte:D. Szoktad néha úgy érezni h lehűl a levegő körülötted? Egyébként ha megölte a kutyáid akk bárkit megölhet bármikor, de h őszinte legyek nem hiszek ebben az egészben bocsi:), hiszek a démonokban de nem e fajtában hanem a lelki démonokban....azok sz@r érzések...

Am próbáld meg aktiválni az ugynevezett "3. szemedet" azzal tisztán fogsz látni mindent :D. Ha igaz ez a sztori, ha nem; soha ne add fel, üssed kifele a démont, v bárki mást, mutasd meg ki az igazi kemíny yeah, ha gondolod kezdj el gyúrni, az is bátorságot ad:D. és azt mondod pap?? mi arra az esély h őt nem öli meg?? hisz az ellensége....

2011. jún. 20. 21:44
 189/323 A kérdező kommentje:
Hát én hiszek neki,nagyon meggyőző.De én el is teszem magam holnapra.Sokkal jobb így h biztonságba vok:)
2011. jún. 20. 21:45
 190/323 anonim ***** válasza:
22%
21:44 hol élsz te? Tündér országban? Annak a táblának a neve quji tábla. Magyarul boszorkány tábla. Pont az idézi meg a szellemet, démont. - -" És muszáj volt megmondani hogy bárkit megölhet? Így a kérdezö még több energiát termel (mert fél), és a démon még erösebb lessz... - -" Lisztet a padlóra? Már bocs, de azt akkor kell használni ha meg akarjuk tudni van e valami a házban. Mi is volt eddig erre a bizonyíték? A kérdezöt megharapták, megtámadták, lebegtették, betörték az orrát, és kinyírták a kutyáit. EZ NEM ELÉG BIZONYÍTÉK!? Ja és a paranormal activityben csak az hisz aki nem ért semmit a témához. Az egész megrendezett... - -" Máskor mielött hülyeségeket beszélsz, nézz utána a témának... - -"
2011. jún. 20. 21:59
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!