Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valóban létezik Isten?

Valóban létezik Isten?

Figyelt kérdés

Megszeretnék kérni mindenkit hogy az ide nem illő, trágár, bunkó, trollkodó válaszokat kerüljük el légyszíves! Inkább akkor ne írj semmit ;)…

De vissza térve a kérdésre…..

Mit gondoltok? Ki irányítja ezt a világot?

szept. 22. 21:53
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem létezik. Nekem legalábbis ez az magyarázatot arra amit a tudomány még nem tud megmagyarázni
szept. 23. 06:27
 12/39 anonim ***** válasza:
58%
Most megint miért lett kitörölve a kommentem??? Nem írtam semmi sértőt...
szept. 23. 07:08
 13/39 anonim ***** válasza:
21%
Az emberek fejében, akik nem akarják vállalni a felelősséget
szept. 23. 07:16
 14/39 anonim ***** válasza:
47%

A jó dolgokat Isten irányítja, a rosszakat a Sátán.

Ennek a keverékében élünk szabad akarattal választhatjuk azt az utat amit jónak látunk, mégha tudjuk hogy az rossz út, akkor is .

szept. 23. 08:14
 15/39 anonim ***** válasza:
76%
Az élet egyik legfontosabb kérdését tetted fel. Ez meghatározza az egész életedet, viselkedésedet, világhoz való hozzáállásodat.Ha nincs értelmes tervező,nincs felelősség, bármit csinalhatsz,halaloddal úgyis megsemmisülsz és soha többé nem fogsz létezni. Akinek ez elég,azt hívják materialistának. Aki ezt nem tudja elfogadni,azt keresőnek nevezik,ennek a keresésnek az első lépése,hogy felteszed ezt a kérdést. Én nem vagyok hívő ember,de a világ és benne az élőlények olyan hihetetlenül bonyolultak,hogy nem tudom elképzelni az élet létrejöttét spontán módon. Amúgy még nem is tudták bizonyítani, hogy jött létre az első élő sejt.
szept. 23. 08:28
 16/39 anonim ***** válasza:
12%

Nincs

Jartam teplomba, hittanra

Szart se ért

szept. 23. 08:54
 17/39 anonim ***** válasza:
76%
Talán térj vissza erre a kérdésre olyan húsz év múlva.
szept. 23. 09:26
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ha nem lenne az életnek Forrása Te sem léteznél, és azok sem, akik tagadják Isten létezését.

Az élet, a Föld, a nap, és minden ami az életet szolgálja, értelmes kezek munkája, illetve jól rendezett törvények alapján működő.

Amikor valaki megtervez egy mosógépet, először is műszakilag tervezi meg, majd az alkatrészeket pontosan legyártja, összeilleszti, és működő képessé teszi a láthatatlan forrás az energia segítségével.

Ha a mosógéphez kell intelligens tervező, kivitelező, gyártó, és üzemeltető, akkor az élethez mennyivel inkább.

szept. 23. 09:34
 19/39 Kedves Vezető ***** válasza:
77%

Az eltérő véleményeket tartsuk már tiszteletben szerintem.

(No minus)

szept. 23. 09:52
 20/39 anonim ***** válasza:
72%

"Ki irányítja ezt a világot?"

Magát a világegyetemet, hogy működjön, Isten irányítja.

Viszont a Földön zajló emberi uralmakat és világi eseményeket Isten ellensége Sátán irányítja, egyenlőre engedélyt kapott erre, bizonyos korlátok között.

Ezért tart itt a világ. Az emberek nagyobb része, a világ uralkodójának a személyiségét tükrözi vissza. Hatalom éhes, korrupt, lázadó, igazságtalan, gyilkos, erkölcstelen, stb.

szept. 23. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!