Miért van hogy mindig azok prédikálnak a hitről meg szeretetről, meg felvilágosodásról, akiknek az élet kinyalta a s#ggét?
Úgy könnyű hinni, hogy 1x nem kellett megküzdeni nem a hitért, hanem hogy egyáltalán elerhető közelségben legyen csak valami hasonló.
Akinek az ölébe hull, annak könnyű...
Olyan miért nem beszél meg térít sose, akinek az életében SEHOL nem volt eleve adott bármilyen hittel kapcsolatos dolog, hanem neki kellett évtizedek alatt egyáltalán oda eljutnia, hogy elérhető...?
"Igen, és mindenki masnaknis van keresztje, csak nekik nem jutott autó, meg itt-ott nyaralás meg ház meg satöbbi."
Neked ez a fontos?
"És mivel nem élted meg, hogy ez nem alap, mert neked az volt, bele sem tudsz gondolni abba, hogy van olyan is, hogy az ember nem dönt arról, hogy miről hogyan gondolkodik. Ha megélted volna akkor nem ezt írod."
Vagy megéltem, akár sokkal többet is, ha most nem, az előző életeimben.
Az átélés, beleélés, együttérzés, tudás megmarad, azt a lelked hordozza.
"Akkor is ilyen könnyen beszélnének, hogyha a kereszt mellett nekik se lenne semmi?"
Nálad ez egy becsípődés hogy más nem élt át tragédiát csak neked lehet rossz pedig nem is ismered az életüket. Erről ír a 18-as, de a 21-es is.
25 Sehol nem írtam, hogy másnak nem lehetett tragediát megélni. Azért írtam, hogy "a kereszt MELLETT"
És NEM helyette.
Mit szeretnél?
"autó, meg itt-ott nyaralás meg ház meg satöbbi"
Ezt?
Nem. Kezdetnek például saját lakhelyet. Nem kell hogy az enyem legyen. Elég az albérlet.
Meg mondjuk esélyt arra hogy legyen lehetőségem olyannal foglalkozni, ami érdekel és amivel javithatnék a sorsomon.
Igen, ez sem adatik meg mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!