Milyen megdönthetetlen bizonyíték van arra, hogy nem szimulációban élünk?
37.
Egyértelmű kötekedés, adott kontextusban nem az volt a lényeg, hogy gömbölyű vagy geoid. Csak annyi, hogy nem lapos és nem belső lények által lakott, pár ürgétől eltekintve. (Ebbe is bele kell kötni, ha valaki nem érti a viccet, iróniát.)
Nyilván én is már úgy írom inkább, hogy gömbölyű / geoid, hogy egy kötekedő alkat ne tudjon alattomban fogást keresni a szavaimban, szabályosan hülyének nézni engem.
"de pocskondiázod azokat, akik esetleg gondolkodni is mernek."
Minden konteós ezt mondja, miközben tömör hülyeségeket hordanak össze, álhírekben hisznek.
Ezért ennek a mondásnak sajnos már nagyon irritáló zöngéje van.
Kiüresedett, semmitmondó, ha valaki erre hivatkozik.
Ez már olyan szinten megy, hogy én azt mondom:
- Nincsenek szellemek, ne viccelj!
Válasz:
- Te kötekedő, nagyképű, pökhendi, ellenkező, provokátor, megalázó, lenéző, te ne magyarázz, húzzál innen!
Normális?
Ha én szellemeket vélnék látni, inkább csendben maradnék (érthető okból) és hamarabb konzultálnék a tudós háziorvossal, mint a tudományos világot fikázzam, tudatlanul.
41 Már ezerszer leírtuk, hogy ez legfeljebb reakció! Te kezdted ezt az egészet azzal, hogy megjelentél itt! Elhiheted, hogy maguktól nem fognak az emberek így reagálni, csak úgy hogy állandóan belénk kötsz, ellenkezel! Miért zavar téged mások ellenkező véleménye? Elvégre ez az ezotéria rovat, itt helye van a nyitott gondolkodásnak! Szerintem egyébként a tudomány kategóriában is helye lenne, ha normálisan működne.
Nem véletlenül írjuk azt, hogy ne gyere ide, ha ennyire más nézetű vagy! De te ezt úgy látszik hogy képtelen vagy megérteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!