Ha a tér végtelen, lehet hogy a tudatunk sem ér véget, ha meghal az emberi test?
Ejj egyetlen dolgot kiemeltél a másik 7 közül.
Az eredeti felvetés még mindig ez:
"Ha a tér végtelen, lehet hogy a tudatunk sem ér véget, ha meghal az emberi test?"
Nem látok összefüggést abban, hogy "függ attól hogy értjük a szót".
Ha te a szót újra definiálod, hogy valami teljesen mást jelentsen mint amiről beszélünk, hogy össze tudd mosni a fogalmakat ez is szintén egy logikai / érvelési hiba.
De remélem a többire is reagálsz majd, mert még mindig kihagyod a legfontosabb dolgokat.
Nit-pick.
"kísértetiesen hasonlít egymásra"
Okés, legyél olyan szíves demonstráld.
Mert eddig nem sikerült.
"nem tudunk magyarázni"
Legfeljebb te nem...
Mit demonstráljak te b..u..m..b..u..r..ny..ak?? 😂😂😂
Te nem létezel? A te tapasztalataid is ezek.
Én végeztem pá
Öhm... nem?
Az hogy én létezek az egy valós állítás.
Tapasztalataim meg technikailag nem léteznek. Csak memória képpen.
Szóval az állítás hamis.
Hogy visszatérjünk az eredeti kérdéshez a tér sem végtelen, legalább is nem tudjuk bizonyítani hogy ténylegesen végtelen.
Jaaah és hagy hívjam fel arra is a figyelmet, hogy mit írtál eredetileg.
"két dolog különben semmihez sem hasonlítható"
Most mit írsz?
"ez a 2 misztikus dolog amiket nem tudunk magyarázni kísértetiesen hasonlít egymásra, de csak ez a kettő és csak egymással."
Ebben a mondatban megannyi hiba van, de nem értem.
Akkor most hasonlítanak vagy sem?
De mondjuk abban igazas van, hogy két dolog amiről nem tudunk semmit, nehéz összehasonlítani.
De akkor miért próbálkozol?
Ha személyesen meg vagy győződve, akkor nekem nincs vele semmi bajom.
Az hogy te el sem dönteni és ellent mondasz magadnak, az már nagyobb probléma.
Főleg hogy két olyan dolgot hasonlítasz össze aminek nincs is köze az kérdésben feltett dolgokhoz.
Üdv #56 wheels. Te új vagy, az esélyt te is megkapod.
"nem tudunk magyarázni" (én)
"Legfeljebb te nem..." (te)
Ezt úgy értem hogy valamit magyarázni tudjunk kellenek támpontok, tulajdonságok, viszont minden támpont és tulajdonság ami előjön, automatikusan a tudaton belül van tehát az a valami amit tudatnak nevezünk az mindig eggyel kijjebb van, amint kigondolunk rá valamit.(pl. egy magyarázatot)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!