Ha döntés előtt állok valami előtt és megkérem az univerzumot,hogy küldjön jelet ezzel kapcsolatban akkor azt honnan fogom tudni,hogy tényleg egy jel?
Figyelt kérdés
Na kértem egy jelet az univerzumtól...Másnap történt velem egy furcsa dolog.Utcán véletlen összefutottam egy régi ismerősömmel akivel beszélgettem egy kicsit és egy olyan egyértelmű információkat,üzenetet kaptam tőle ami 100%-osan azt jelzi,hogy merjek lépni az ügyemmel kapcsolatban....Na most ez egy jel volt vagy csak véletlen?2022. febr. 9. 15:22
31/36 A kérdező kommentje:
Mondjuk még nem biztos,hogy vége van :D
2022. febr. 14. 20:47
32/36 anonim válasza:
1 hét múlva megkérdezheted, hogy megkapta-e.
33/36 A kérdező kommentje:
Tessék?
2022. febr. 15. 08:03
34/36 anonim válasza:
Amit üzentél neki.
Bár lehet, hogy nem akar ezzel foglalkozni, akkor meg jobb, ha békén hagyod.
35/36 A kérdező kommentje:
Igen hagyom inkább.Én megtettem a lépést így végre megnyugodtam.Ha akar majd ugy is válaszol.
2022. febr. 15. 09:10
36/36 Koltt09 válasza:
Am ez nem olyan kicsit mintha egy atom, vagy nano részecske azt mondaná h kérek egy jelet a bojgótól? Mármint az univerzumhoz képest egy ember elég picinek számít. Lehet h meg se hallja mert tul halk vagy hozzá. De az is lehet h az univerum egy kárörvendő csíra, aki csak ki akart baszni veled, es azért küldött jelet. Most meg röhög rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!