Éppen kiköltözni készülök az albérletemből, ami nehéz döntés számomra. Eközben felhívott a főbérlőm. Jelent valamit?
Éppen azon tevékenykedem, hogy elköltözzem abból a lakásból, amihez sok szép, de jó pár rossz emlék is köt egy csalfa exem miatt. Magát a lakást, mint ingatlant nagyon szeretem, nem csak az emlékek miatt.
Rendkívül sokat vívódtam, hogy elhagyjam-e a lakást, és ez a vívódás mind a mai napig tart.
Úgy gondoltam, hogy ki kell mozdulnom a komfortzónámból, hogy fejlődhessek. Ezért elköltözöm, így el is kezdtem új albérleteket keresni, illetve voltam is már megtekintésen.
Természetesen a jelenlegi albérletem még nem mondtam még fel, hiszen nem tudom, mikor költözöm.
Éppen rá szerettem volna bólintani egy lehetőségre, amikor felhívott a főbérlőm. Kedvesen érdeklődött rólam, a családomról, a hogylétemről, és elmondta, hogy szeret engem a lakójaként, és megbízik bennem.
Semmi előzménye nem volt ennek, legalább egy hónapja nem is beszéltünk.
Jelenthet ez valamit? Inkább a lakásban maradás, vagy a lakás elhagyása mellett szól?
Valóban érdekes.
Milyen volt eddig a kapcsolatod vele?
Tehát nem voltatok kimondott barátok.☺
Ellenkező nemű, ha megkérdezhetem?
Az biztos, hiszen gyakorlatilag szoba árban bérelem a jelenlegi lakást az idős hölgytől Budán, aki szinte nem ismeri az aktuális árakat, mindemellett a rezsi is nagyon alacsony.
Viszont az exem emléke gyakran kísért a lakásban. Három hónapja szakítottunk, ugyan egyre gyengébb az emléke, de az ünnepektől ódzkodom abban a lakásban egyedül.
Ezért minden lehetséges jelre odafigyelek, ami akár az elköltözésre, akár az ottmaradásra ösztönözne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!