Ha döntés előtt állok valami előtt és megkérem az univerzumot,hogy küldjön jelet ezzel kapcsolatban akkor azt honnan fogom tudni,hogy tényleg egy jel?
Figyelt kérdés
Na kértem egy jelet az univerzumtól...Másnap történt velem egy furcsa dolog.Utcán véletlen összefutottam egy régi ismerősömmel akivel beszélgettem egy kicsit és egy olyan egyértelmű információkat,üzenetet kaptam tőle ami 100%-osan azt jelzi,hogy merjek lépni az ügyemmel kapcsolatban....Na most ez egy jel volt vagy csak véletlen?2022. febr. 9. 15:22
12/36 A kérdező kommentje:
Mihez?
2022. febr. 10. 15:41
13/36 anonim válasza:
A meréshez mindig...
Írtad, hogy hónapok óta akartál írni, erre fel mondtam. A félelmek miatt elszalasztani a boldogság lehetőséget az maga az élet tragédiája.
14/36 A kérdező kommentje:
Ja jó,de tegnap amúgy végül ráÍrtam,csak nem válaszolt.....de mindegy.legalább nem gyötröm magam tovább emiatt.a sikertelen próbálkozás is többet ér a meg nem próbálásnál,mert az teljes kudarc.
2022. febr. 10. 16:10
15/36 A kérdező kommentje:
10-es!Lehet az illető tanult az esetből ami később a fejlődését szolgálta.
2022. febr. 10. 16:12
16/36 anonim válasza:
Persze, hogy tanult!
Azt, hogy ne jelet kérjen.
17/36 anonim válasza:
Ha megfordul a fejedben, h ez jelt volt-e, akkor igen.
18/36 A kérdező kommentje:
Annak éreztem,de mint írtam kommentben nem válaszolt az illető vissza nekem
2022. febr. 11. 13:48
19/36 anonim válasza:
Nem arról kértél jelet, hogy válaszolni fog-e az illető....
20/36 anonim válasza:
Mivel arról nem is tudhatsz......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!