Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha döntés előtt állok valami...

Ha döntés előtt állok valami előtt és megkérem az univerzumot,hogy küldjön jelet ezzel kapcsolatban akkor azt honnan fogom tudni,hogy tényleg egy jel?

Figyelt kérdés
Na kértem egy jelet az univerzumtól...Másnap történt velem egy furcsa dolog.Utcán véletlen összefutottam egy régi ismerősömmel akivel beszélgettem egy kicsit és egy olyan egyértelmű információkat,üzenetet kaptam tőle ami 100%-osan azt jelzi,hogy merjek lépni az ügyemmel kapcsolatban....Na most ez egy jel volt vagy csak véletlen?

2022. febr. 9. 15:22
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez pontosan az, aminek hinni akarod.
2022. febr. 9. 15:28
 2/36 A kérdező kommentje:
Kicsit fura véletlen volt ez...Jelnek érzem,de nem vagyok benne biztos.
2022. febr. 9. 15:32
 3/36 anonim ***** válasza:
És ha mondjuk jelet kértél volna, erre másnap valaki rádönti a kólád? Az is elég egyedi esett úgymond az utcán. Vagy ha leszar egy galamb. Vagy ha találsz egy ezrest a földön. Annyi minden történhetett volna veled amit jelnek vehetsz. Ezek mind véletlen történések lettek volna. Valószínűleg ez is az. De tényleg ha úgy érzed, hogy jel volt akkor jel volt. Legalább megerősítetted magad valamiben. A lényeg, hogy legyen belőle hasznod ha már azt hiszed.
2022. febr. 9. 15:41
 4/36 A kérdező kommentje:
Leszar egy galamb,rám dől egy kóla stb ezek számomra nem jelek....mivel nincs üzenetük,nem egyértelmű jelek legalább is a számomra.
2022. febr. 9. 15:56
 5/36 anonim ***** válasza:
Ha jelnek érzed, akkor jel. Ha nem, akkor nem. Tehát nem mi fogjuk megmondani neked.
2022. febr. 9. 16:28
 6/36 anonim ***** válasza:
Miről kell dönteni? 🤔
2022. febr. 9. 17:31
 7/36 anonim ***** válasza:
Ezért nem jelet kell kérni, hanem segítséget.
2022. febr. 10. 10:22
 8/36 A kérdező kommentje:
Utolsó!Végül is úgy kértem meg az univerzumot,hogy küldjön egy jelet,üzenet vagy bármit ami segít dönteni a dologgal kapcsolatban.
2022. febr. 10. 15:15
 9/36 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os!(Pluton 1sthouse).Hónapok óta rá akarok írni valakire,de nem mertem..Aztán egyszer csak besokaltam és akkor kértem egy jelet az univerzumtól,amit ugye meg is kaptam(legalább is úgy éreztem)....Na mindegy a lényeg,hogy a jel,üzenet erőt adott így fogtam magam és tegnap ráírtam arra a valakire,de nem válaszolt még :D
2022. febr. 10. 15:19
 10/36 anonim ***** válasza:

Ja, már volt itt ilyen.

Megkapta a jelet, méghozzá tényleg teljesen egyértelmű volt.

Belevágott, és olyan pofont kapott, amekkorát csak kell.

Ennyit a jelekről.

2022. febr. 10. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!