Ha döntés előtt állok valami előtt és megkérem az univerzumot,hogy küldjön jelet ezzel kapcsolatban akkor azt honnan fogom tudni,hogy tényleg egy jel?
Figyelt kérdés
Na kértem egy jelet az univerzumtól...Másnap történt velem egy furcsa dolog.Utcán véletlen összefutottam egy régi ismerősömmel akivel beszélgettem egy kicsit és egy olyan egyértelmű információkat,üzenetet kaptam tőle ami 100%-osan azt jelzi,hogy merjek lépni az ügyemmel kapcsolatban....Na most ez egy jel volt vagy csak véletlen?2022. febr. 9. 15:22
21/36 A kérdező kommentje:
Úgy kértem a jelet,hogy érdemes e ráírnom az illetőre..hogy sikerrel járok e.hogy válaszoni fog e az illető vagy nem.....basszus pedig olyan egyértelmű jelnek tűnt,hogy az nem igaz...és még utána lévő napokban is voltak jelek ami arra utalt,hogy érdemes ráírnom.
2022. febr. 11. 14:07
22/36 anonim válasza:
Arról nem kérhetsz jelet, hogy egy másik ember mit fog csinálni, mert szabadakarat.. A jel arra érkezett, hogy írj-e neki, igen írj, mert akkor végre megnyugszol. Ez nem egy jós-funkció.
23/36 anonim válasza:
Miért nem hívtad fel? Az célszerűbb. Lehet olyan platformon írtál rá, amit nem is használ már, stb.
24/36 A kérdező kommentje:
Plutoln1sthouse!De használja!Még arra gondoltam,hogy várok pár napot,hogy válaszoljon és ha nem válaszol addig akkor felhívom.
2022. febr. 11. 14:53
27/36 A kérdező kommentje:
Azóta sem válaszolt...nem hívom fel,ha annyira akart volna akkor válaszolt volna már.mindegy ennek így kellett lennie.de legalább túl vagyok ezen amin már hónapok óta gyötrődöm.
2022. febr. 14. 18:48
29/36 A kérdező kommentje:
Aha
2022. febr. 14. 19:38
30/36 anonim válasza:
Sajnálom.. Legalább lezárult ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!