Ha döntés előtt állok az életben és kérek egy jelet az univerzumtól ezzel kapcsolatban akkor azt honnan tudom,hogy az tényleg egy jel és nem csak én beszélem be magamnak?
Figyelt kérdés
És ha kapok egy jelet akkor azt honnan tudom,hogy támogatja a döntésem vagy éppen azért kaptam a jelet,mert nem támogatja?2022. febr. 4. 16:11
1/10 anonim válasza:
Ezt mind te fogod tudni. A jel az lesz, amit jelnek érzel (erősen, nem olyan "ó vajon ez jel volt-e vagy csak bebeszéltem magamnak") és a jelentését is csak te fogod tudni. Erős érzésekre gondolj, bízz önmagaban.
2/10 anonim válasza:
Majd szólj ha lesz válaszod, en is szeretném tudni
3/10 anonim válasza:
sehonnan, ilyen nincs hogy az univerzum barmit kuld neked. magadtol kell merlegelned a dolgokat, fogj egy papirt amire leirod a pozitivumokat es a negativumokat, kerdezz meg olyan embereket akikben bizol. akkor nem kell "jelekre" varni
4/10 Humor Herold válasza:
Hát ne már...azt írod hogy kérsz egy jelet az univerzumtól.Ha ez valóban így működik,és valóban működik akkor miért csak egy jelet kérsz tőle? Akkor már kicsit formáld ezt a jelet, szabj feltételeket.Hogy egyértelmű lehessen számodra.Akár olyan téren hogy az adott dolog egy jel vagy sem...akár olyan téren hogy igent vagy nemet jelent. Nyilván ne olyan kérés legyen hogy essen piros hó...valóságosabbat kérj,ami hétköznapi,az átlagosnál kicsit véletlenszerűbb dolog...és ha megtörténik akkor pontosan tudni fogod miért történt.
5/10 Grimfox válasza:
Az univerzum nem igazán küld jeleket, nem támogat, vagy hátráltat senkit, nem kivételez sem pozitívan, sem negatívan senkivel. Ez azt jelenti, hogy az univerzum nem küld ilyen jeleket, ha kéred sem. Jelzést küldhetnek a megérzéseid, ezek viszont egyértelműek.
6/10 anonim válasza:
Szeritem jelek nagyon is jönnek, csak nem az univerzumtól, mert az nem él, hanem valami mástól.
És a megérzés miből fakad? Mert ha hegyet mászni megyek, akkor megértem hogy aggódom, az lehet rossz megérzés, de ha egy döntéshelyzetben vagyok, akkor sosem értettem hogy honnan jön a megérzés és mindig frusztrált mikor emberek erről beszéltek.
7/10 Grimfox válasza:
A megérzés belülről fakad, az alapján, amit az ember, mint egész a külvilágból, és a belső saját világából tapasztal. Mivel ez egy reakció arra a hatalmas mennyiségű tapasztalatra, amit az érzékszervek, elme, tudat, és tudattalan, stb. felfog, ezért nem igazán irányítható, vagy befolyásolható, de pont azért, mert ennyi forrásra alapoz, elég megbízható. Hogy kinek milyen ingerküszöb felett jelez, az nagyon eltérő tud lenni.
8/10 anonim válasza:
A sok elvakult csak a tudományban hívő azt gondolja, hogy a meteor-eső természeti jelenség.
Nem az! - hanem az Univerzum gyorspostája, azzal küldi helyeslő jelét az önmagukban kétkedőknek, dönteni nem tudóknak.
Az Univerzum helyeslő, beleegyező jele, ha a meteorit a fejeden landol.
9/10 anonim válasza:
Akkor én nagyon elb...tt vagyok, mert nekem csak szorongató “megérzéseim” vannak és baj előtt nem jelzett sosem.
10/10 Grimfox válasza:
Nekem általában emberekkel való találkozást jelzett előre, teljesen semlegesen az előérzetem. Bajt nem igazán. Ha valami balsejtelmem volt valamivel kapcsolatban, akkor igyekeztem elkerülni a dolgot, nem tudom, hogy bekövetkezett volna e a dolog(ez de szép nyelvtani szerkezet lett), vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!